Vestuvėse dalyvavo nedaug svečių ir visi jie buvo paprašyti laikyti liežuvį už dantų. Netgi nuotakos mama atsisakė ką nors atskleisti žurnalistams.

O tėvas Olegas Ditkovskis, kaip paaiškėjo, visiškai nieko nežinojo apie dukters vestuves. Jis ten net nebuvo pakviestas.

DELFI susisiekus su režisieriumi ir muzikantu Olegu Ditkovskiu, vyras dukters vestuvių tema kalbėti atsisakė.

„Mūsų paprašė žurnalistams nieko nekomentuoti“, - vėliau sakė režisierius Juergenas Staalis, filmavęs A. Čadovą savo juostoje „Slove“.

Artimas jaunikio draugas aktorius Igoris Žižikinas buvo kiek atviresnis: „Jie myli vienas kitą šešerius metus. Visiems pasitaiko išsiskyrimų, bet vestuvės buvo tikros. Nebūčiau važiavęs šimtų kilometrų į fiktyvias vestuves“.

Laiminga nuotaka galiausiai pasidžiaugė socialiniame tinkle „Twitter“, kad nuo šiol jos pavardė Čadova, nors kino filmų titruose ji ir toliau bus pristatoma Ditkovskytės pavarde. Medaus mėnesį pora dėl Agnės filmavimosi atidėjo neribotam laikui.

Priimdama sveikinimus socialiniame tinkle, Agnė suskubo savo gerbėjus patikinti, kad ištekėjo iš meilės, o ne todėl, kad lauktųsi. Ir pridūrė, kad jeigu Dievas duos, norėtų mergaitės.

Vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)