Į baro antrojo sezono atidarymo šventę atvykusiesiems koncertavo grupė „Baltasis kiras“, rašoma pranešime spaudai.

Renginį vedė aktorius Eimutis Kvoščiauskas. Žinomas vyras prisiminė, kad jo tėvai, retomis progomis atvykę į Vilnių, apsilankydavo ne tik simbolinėse sostinės vietose, bet ir užsukdavo pietų į restoraną.

„Svečiuodamasis didmiestyje, apsilankau terasose ant stogo pasigrožėti miesto panorama, pasimėgauti kokteiliu ir gardžiu maistu. Pagaliau ir mes turime terasą, į kurią galėsime pasikviesti svečių. Atsiveriantis vaizdas į senamiestį – nuostabus, galime apžiūrėti visus pagrindinius objektus. Neabejoju, kad dėl šios terasos Lietuva bus paminėta ne viename turistiniame užsienio žurnale“, – kalbėjo E. Kvoščiauskas.

Šventėje dalyvavo ir verslininkė Asta Meschino su dukra, nuomonės formuotoja Karolina Meschino. Moteris pasakojo, kad apie šią terasą girdėjo daug gerų atsiliepimų dar praėjusią vasarą, tačiau vis nepavykdavo atvykti. Atidarymo renginys buvo puiki proga pačiai įvertinti atsiveriančius miesto vaizdus.

„Vilniuje labai trūko tokios vietos. Jaukių, pasisėdėti skirtų kiemelių turime daug, tačiau terasų ant stogo – vos viena kita“, – kalbėjo renginio viešnia.

Paprašyta įvardyti įspūdingiausią aplankytą užsienio terasą ant stogo, A. Meschino paminėjo Romoje esantį restoraną „La pergola“. Vakarieniaujant šiame ant kalvos įsikūrusiame ir trimis „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintame restorane atsiveria didingo miesto grožis.

Ir nors svečiuodamasi užsienyje A. Meschino mielai apsilanko vietos restoranuose, Vilniuje dažniausiai valgo jai priklausančiame restorane.

„Kai draugės pakviečia pietų, visada prašau parodyti man miestą ir nusivesti į naują vietą. Šis restoranas yra mano širdyje, užaugau šioje vietoje. Vaikystėje kiekvieną sekmadienį su tėvais eidavome pietauti. Užsisakydavome baltų salotų su ikrais, „Kijevo“ kotletų, sultinio su pyragėliais ir želė su grietinėle. Mano mama labai mylėjo šią vietą, o dabar aš užsuku su savo vaikais“, – pasakojo A. Meschino.

Viena garsiausių šalies nuomonės formuotojų K. Meschino pasakojo taip pat pirmą kartą apsilankiusi šioje terasoje.

„Nesu buvusi Vilniuje tokioje gražioje terasoje su ypač gražiu panoraminiu vaizdu! Kiekvienas miestas kuo nors išskirtinis, tačiau didelį įspūdį paliko Romoje esančios terasos ant stogų. Šiame mieste daug istorijos ir norint pamatyti jo grožį reikia vaikščioti pakėlus galvą į viršų. Paskutinė užsienyje aplankyta vieta su vaizdu iš aukštai – Dubajuje esantis 360 laipsnių „infinity“ baseinas. Pasižiūrėti į miestą iš paukščio skrydžio visada smagu“, – sakė K. Meschino.

Atidarymo šventėje taip pat dalyvavo dainininkė Erica Jennings su bičiuliu, nuomonės formuotojos Inga Žuolytė, Gabrielė Gzimailaitė, prekių ženklo „Coocoomos“ kūrėjai Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas, kelionių ekspertė Amanda Ramos su širdies draugu, stilistai Viktorija Šaulytė-Mockė ir Joringis Šatas, žurnalistas Edvardas Žičkus, vizažo meistrė Justina Gafaro, žurnalistė, radijo ir televizijos laidų vedėja Gerūta Griniūtė, menininkė Monika Dirsytė su bičiuliu, nuomonės formuotoja Inidė Jasnauskaitė, dainininkė Dileta Meškaitė-Kisielienė bei kiti svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją