Šiais metais Dilaną pokyčiai užklupo ne tik karjeroje, bet ir asmeniniame gyvenime. „Maisto kelio" laidos vedėjo ilgametė draugė Renata laukiasi pirmagimio, kuris pasaulį išvis jau šį rudenį.

„Abu esame be galo laimingi. Aš visuomet norėjau vaikų, šeimos, todėl emocijos tik pačios geriausios. Labai laimingi ir mano tėvai bei artimieji Šri Lankoje. Jie džiaugiasi, kad aš nebūsiu čia vienas, jog turėsiu savo šeimą. Pripažinsiu, pasiilgau jų, nors ir nuolat bendraujam video skambučiais. Planavome juos aplankyti šią žiemą, tačiau dėl atkeliaujančio vaikelio teks šiuos planus atidėti", - teigia vyras.

Dilanas neslepia ir tai, jog Šri Lanką ir Lietuvą skiria dideli kultūriniai bei religiniai skirtumai, tačiau jau devynerius metus gyvendamas šioje šalyje, pamilo čia vyraujančias tradicijas taip, jog savo vaikus ketina auginti kaip tikrus Lietuvos piliečius.

„Kadangi gyvenimą kuriame ir kursime Lietuvoje, noriu, jog mano vaikai augtų pagal čia vyraujančią kultūrą. Nors esu budistas ir gerbiu savo religiją, tačiau vaikutį planuojame krikštyti, leisti į lietuvišką mokyklą, auginsime jį kaip tikrą šios šalies pilietį. Na, nebent išmokinsiu namuose pats keletą šrilankietiškų žodžių, tačiau skiepysime didelę meilę Lietuvai, kuria degu ir aš pats", - atvirauja Dilanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)