Skambinai buvo išskirti jų bylą nagrinėjant rašytinio proceso tvarka, tad į 10 val. vykusį posėdį nebuvo kviečiama nė viena šalis. Sprendimą teisėja priėmė tiesiog savo kabinete, įvertinusi teismui pateiktus dokumentus. Oficialus sprendimas, kuriuo S. Skambinas ir K. Krysko-Skambinė tapo nebe vyru ir žmona, buvo paskelbtas praėjus vos valandai po posėdžio pradžios. Teismo atstovė DELFI patvirtino, kad pora nebėra vyras ir žmona, taip pat pabrėžė, jog šis paskelbimas tebuvo formalumas.

DELFI žiniomis, bylą nagrinėti rašytinio proceso tvarka jiems nedalyvaujant prašė patys sutuoktiniai. Jie motyvavo tuo, kad abu yra užimti žmonės, o jokio ginčo dėl santuokos nutraukimo nekyla.

Saulius ir Karina Skambinai

Tiek S. Skambinui, tiek ir K. Krysko-Skambinei atstovavo tas pats advokatas Mindaugas Urbonas, jis yra ir Karinos bičiulės bei grupės „69 danguje“ kolegės Ingridos Martinkėnaitės vyras. Suinteresuotu asmeniu skyrybų byloje buvo įtrauktas bankas „Swedbank“. Tai reiškia, jog abu sutuoktiniai turi juos siejančių finansinių įsipareigojimų, pavyzdžiui – bendrą paskolą.

Advokato parengtame dokumente abu sutuoktiniai aptarė visas santuokos nutraukimo detales, kaip bus pasidalytas jų bendras turtas, kas dengs finansinius įsipareigojimus, ir t. t.

Nors skirtis nusprendusiems sutuoktiniams atstovaujantis advokatas M. Urbonas nuo bet kokių komentarų susilaikė, tikino negalintis nieko atskleisti, pavyko sužinoti svarbią šių skyrybų detalę. Teismą pasiekusioje santuokos nutraukimo sutartyje aptarta ir bendro poros vaiko gyvenamoji vieta, jo lankymas, bendravimas, kitos svarbios detalės. DELFI žiniomis, poros sūnus gyvens su mama, o tėvas S. Skambinas įsipareigojo jam teikti išlaikymą.

„Šalys pasirašo santuokos nutraukimo pasekmių sutartį, kurią teismas patvirtina. Ši sutartis perkeliama į teismo sprendimą ir jis paskelbiamas Lietuvos Respublikos vardu. Šiuo konkrečiu atveju, kai abu sutuoktiniai skiriasi bendru sutarimu, aptarę visas detales, toks sprendimas tėra formalumas“, – sakė šaltiniai Kauno apylinkės teisme.

Saulius Skambinas ir Karina Krysko-Skambinė

Apie tai, kad šou pasaulyje puikiai pažįstama pora išgyvena krizę, buvo žinoma ir anksčiau. 2011 metais susituokę S. Skambinas ir K. Krysko apie savo asmeninį gyvenimą nebuvo linkę komentuoti, tačiau prieš keletą mėnesių Saulius yra užsiminęs, jog šeimoje ne viskas yra idealu.

Dar neseniai kalbėdamas su DELFI S. Skambinas vengė atvirauti apie šeimą. Pasiteiravus, kodėl išvysti jį kartu su žmona viešumoje tenka vis rečiau, šokėjas sakė, kad dėl visko kaltas didelis užimtumas.

„Tiesiog taip išeina. Turime sūnų, tad neretai renginiuose pasirodau su juo. Taip išeina, kad aš su vaiku būnu daugiau, nes Karina labai užimta, ji turi labai daug darbų. Nulenki galvą ir supranti, kad taip reikia, – darbas yra darbas, juolab kad kalbame apie scenos žmogų. Aišku, aš tikrai dėl to nesiskundžiu, nes šalia turiu savo mažąjį draugą“, – tikino pašnekovas.

Visą interviu su S. Skambinu šia tema skaitykite ČIA. K. Krysko-Skambinė apie savo asmeninį gyvenimą nėra linkusi atvirauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)