Apie skyrybas dar vasario pradžioje B. Tiškevič pranešė socialiniame tinkle „Facebook“. Bičiuliai suskubo sveikinti Beatą žengus tokį svarbų žingsnį. Tąkart moteris paatviravo, jog ilgą laiką delsė pranešti šią žinią.

Nors B. Tiškevič apie santykius su R. Hasanovu neatviraudavo, dar 2014 metais laidoje „Kitoks pokalbis“ ji ryžosi papasakoti dramatišką jų meilės istoriją.

Anot jos, pirmasis susitikimas su būsimuoju vyru priminė meksikietišką melodramą. Ji, būdama jauna studentė, išvyko į aktorių stovyklą Rusijoje. Ten kaip jaunas režisierius iš Azerbaidžano buvo pakviestas ir Rufatas Hasanovas. Tiesa, juodu susitiko tik paskutinį stovyklos vakarą – atrodytų, labai trumpas laikas meilės kibirkštims įžiebti, tačiau Beata prisipažino: ji nebegalėjo pamiršti Rufato.

„Rufatas buvo vedęs, turėjo kitą šeimą, taigi aš grįžau į Lietuvą ir mes tiesiog nebegalėjome bendrauti. Kartais susisiekdavome internetu, bet labai retai. Mūsų meilė buvo tarsi uždraustas vaisius“, – apie savo meilės dramą pirmą kartą prabilo aktorė.

Beata tąkart prisipažino, kad nors ir labai mylėjo Rufatą, nesitikėjo gražios baigties: „Maniau, kad paskęsiu melancholijoje, o po keleto metų ištekėsiu už pirmo pasitaikiusio ir gyvensiu nuobodų įprastą gyvenimą.“ Tačiau trejus metus trunkantys užslėpti jausmai jai nedavė ramybės. Beata nusprendė surizikuoti ir už paskutinius pinigus nusipirko bilietą į Azerbaidžano sostinę Baku, kur gyveno Rufatas. „Aš tiesiog žinojau, kad tai yra tas vienintelis vyras, nors visi man kartojo, kad išprotėjau ar esu kvaila“, – pasakojo B. Tiškevič.

B. Tiškevič ir R. Hasanovas susituokė per slaptą ceremoniją 2013-ųjų gruodį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)