Teismas nusprendė, kad E. Dragūnas netenka teisės vairuoti 2 metams ir 2 mėnesiams, taip pat jam skirta 723 eurų bauda.

Atlikėjas šį sprendimą dar gali apskųsti.

„Gailiuosi, atsiprašau visuomenės. Prašau skirti didesnę finansinę baudą“, – sakė E. Dragūnas ir prašė trumpesnės bausmės dėl teisių atėmimo. – Retai geriu, iš tikro, dėl to taip ir nutiko.“

Tiesa, teisėjos paprašytas nurodyti savo gyvenamąja vietą, atlikėjas vis dvejojo. Paklaustas, kur dirba, taipogi sutriko: „Pagal kontraktą“, – sakė grupės „Sel“ lyderis.

Apie tai, kad Selas iš baro išvažiavo girtas, naktį iš lapkričio 14-osios į 15-ąją policijai pranešė keli žmonės. Patruliai Selo „Mercedes“ pastebėjo miesto centre, ties Katedra. Pareigūnai jį sustabdė Gedimino pr. ir T. Vrublevskio g. sankryžoje. Paaiškėjo, kad atlikėjas girtas. Prabangų „Mercedes“ visureigį vairavęs atlikėjas tąkart įpūtė net 1,65 prom. Tai – vidutinis girtumo laipsnis.

Už šį nusižengimą E. Dragūnui grėsė bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų arba administracinis areštas nuo dešimties iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Primename, kad lapkričio 18-ąją Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo svarstoma, kokią bausmę skirti dar vasarą dusyk greitį viršijusiam atlikėjui.

Už greičio viršijimą atlikėjui buvo skirta 350 eurų bauda bei trims mėnesiams atimtos teisės.

Viešai atsiprašė ir pažadėjo kreiptis pagalbos

Kitą rytą po to, kai įkliuvo neblaivus, Selas viešai atsiprašė visuomenės. Dainininkas pripažino, jog toks elgesys netoleruotinas, ir stengsis dėti visas pastangas, kad tai nebepasikartotų.

„Aš noriu atsiprašyti visuomenės už šį mano poelgį. Kiekvienas gyvenime turime pakilimų ir nuosmukių. Šiuo metu aš išgyvenu tikrai sunkų gyvenime momentą. Bandau nepalūžti. Pripažįstu, kad man sunkiai sekasi. Aš labai apgailestauju ir visų atsiprašau,“ – teigia dainininkas.

Pasak E. Dragūno, toks įvykis yra emociškai pasimetusio žmogaus elgesys ir jis jokiu būdu neturėtų tapti pavyzdžiu jauniems žmonėms.

„Aš pats turiu sūnų, kurį branginu kaip savo gyvenimą, ir nenorėčiau, kad jis matytų tokio tėvo pavyzdį. Netoleruoju tokių savo klaidų ir netoleruosiu. Visuomenei noriu pažadėti, jog tai paskutinis kartas, kai mano asmeninio gyvenimo problemos sukelia grėsmę kitiems”, – apgailestauja E. Dragūnas.

Atlikėjas taipogi svarstė galimybę kreiptis pagalbos į medikus.

„Kiekvienam žmogui labai sunku pripažinti, kad tau reikia pagalbos, ypatingai kai esi visuomenėje žinomas žmogus. Egidijus turi drąsos pripažinti savo klaidas. Jis pats nuo pat ryto prašė viešai atsiprašyti visuomenės – jo pasisakymas nebuvo suplantuotas nei viešųjų ryšių specialistų, nei teisininkų. Egidijus nuoširdžiai labai išgyvena dėl šios situacijos – būtent tai yra tiesa. Šiuo metu su atlikėju jo šeima ir artimiausi draugai. Todėl prašome visuomenės ir žiniasklaidos supratimo dėl šios situacijos”, - teigia E. Dragūno atstovė spaudai Liubovė Zaiceva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (567)