Šalia savęs sūnelį glaudžiantis televizijos laidų bei renginių vedėjas, sportinių šokių šokėjas neslepia euforijos, kuria dalijasi ir su savo sekėjais – socialiniuose tinkluose žinomas vyras pasidalino pirmąja nuotrauka su mažyliu.

„Manau, kad man tai tinka. Vaikystėje, mėgdavau pažaisti ne tik su mašinėlėmis, bet ir su lėlėmis, tada man sakė, kad būsiu geras tėtis, – šyptelėjo T. Rimgaila ir tęsė. – Labai norėčiau, kad tai būtų tiesa, labai pasistengsiu. Bet vis dėl to, dabar suprantu, kodėl mama yra mama.

Aš taip didžiuojuosi savo žmona Liucina, kad sunku net žodžiais apsakyti. Ramybė, tvirtumas, susikaupimas, atsidavimas ir meilė, viskas, kas neleidžia supanikuoti. Atleiskit, vyrai, bet šiame procese mes vis tik esam maža dalelė, tad būkime dėkingi savo moterims už tokius stebuklus, kuriuos galime laikyti savo rankose!“

Savo jautrų įrašą žinomas vyras papildė padėka Santaros klinikų akušerijos skyriaus darbuotojoms.

Apie sūnaus gimimą socialiniuose tinkluose pasisakė ir mažylio Oskaro mama. L. Rimgailė taip pat didžiuodamasi tikino, kad jųdviejų vaikelis jiems yra pats geriausias gyvenimo apdovanojimas.

„Panašu, kad kažką gyvenime visgi darome teisingai... Dievas mums atsiuntė patį mieliausią ir tobuliausią apdovanojimą – mums gimė sūnelis Oskaras Rimgaila. Magiškas kūdikėlis: 2021-07-20, 11:33 val. 3,3 kg 55 cm“, – laime pasidžiaugė žinoma verslininkė.

Džiugia žinia apie nėštumą L. ir T. Rimgailos su bičiuliais ir sekėjais pasidalino dar kovo mėnesį.

„Maždaug prieš 2 savaites gavau šimtus gimtadienio linkėjimų. Daug kas linkėjo profesinių tikslų pasiekimo ir svajonių išsipildymo. Nuoširdžiai dėkojau, o tyliai viduje galvojau: pirmą kartą mano tikslai ir norai niekaip nesusiję su darbais ir panašiais pasiekimais. Labiausiai trokštu, kad mūsų apdovanojimas gimtų sveikas ir stiprus. Neįtikėtina! Kol kas dar toks mažiukas, o jau kiek laimės ir džiaugsmo atnešė!”, – netrukus išsipildysiančiu džiaugsmu tuomet pasidalino L. Rimgailė.

Liucina ir Tadas Rimgailos / Foto: Delfi, Silk & Kisses fotografija

Delfi primena, kad pora susituokė 2013-aisiais.

„Vestuves atšventėme su giminėmis, draugais, be pašalinių žmonių. Tai mus labai nudžiugino. Tai mūsų šventė, kurios metu mes norėjome būti tarp artimiausių“, – tuomet kalbėjo Liucina, nenorėjusi atskleisti, kur šventė savo vestuves.

„Tikrai nesilaukiu. Žengti prie altoriaus buvo iš anksto suplanuotas mūsų sprendimas. Niekur neskubame, norėjome savo jausmus „apipavidalinti“ ir toliau džiaugtis vienas kitu“, – gandus apie galimą nėštumą tada išsklaidė Liucina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)