„Įdomus tas laukimas. Pradžioje skaičiuoji mėnesius, po to savaites, o vėliau valandas. Kuo toliau, tuo didesnis jauduliukas. Beprotiškai laukėme šio vaikelio“, - DELFI prisipažino V. Mackonis.

Profesionalus šokėjas ir treneris, grupės „Džentelmenai“ narys neslėpė džiugių emocijų: „Mums gimė labai graži dukrytė. Tiek ji, tiek mama jaučiasi gerai. Kaip aš pats? Buvo didžiulis emocijų antplūdis, esu labai laimingas.“

Pora spalio mėnesį paminėjo penkerių metų draugystės sukaktį. „Galima sakyti, kad kūdikis vainikavo šį mūsų gražų jubiliejų“, - džiaugėsi jaunas tėtis.

23-erių šokėjas rudenį dalyvavo LNK kulinariniame šou „Skonis“. Tėvystę V. Mackoniui teks derinti ir su nauju LNK projektu - šokiais ant ledo. Tačiau kaip DELFI pasakojo laimingas tėtis, jei nori, viskas yra įmanoma.

„Morališkai jau buvau tam nusiteikęs. Mūsų šalyje tėvystės atostogos trunka tik mėnesį. Tad ar tai būtų projektas, ar kita veikla, vis tiek tektų grįžti į darbus. Bandysiu viską spėti. Manau, kad su žmona susitvarkysime. Jei nori, viską galima suderinti“, - neabejoja jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)