Poros atstovas žurnalui "Us Weekly" patvirtino, kad vestuvės paskirtos lapkričio 18 dieną ir sakė: "Tos detalės yra teisingos". Jis pridūrė, jog siekiant, kad ceremonija būtų privati, imamasi būtinų saugumo priemonių.

Tuo tarpu italų dizaineris Giorgio Armani, kuris kurs porai vestuvinius drabužius, sakė: "Tikra garbė vaidinti nedidelį vaidmenį ta labai svarbia proga".

Aktoriai, viešai demonstravę savo jausmus, susižadėjo 2005 birželį, o šių metų balandį 27 metų K.Holmes pagimdė pirmąjį poros vaiką - dukrelę Suri.

Žurnalas "Good Housekeeping" citavo 44 metų T.Cruise'ą, kuris birželio mėnesį sakė, kad jiedu su K.Holmes atidės vestuves iki to laiko, kai jose galės dalyvauti ir Suri.

Tai bus pirmoji santuoka K.Holmes, kuri iki 2005-ųjų vasario buvo susižadėjusi su "Amerikietiško pyrago" (American Pie) žvaigžde Chrisu Klienu.

T.Cruise'as jau buvo vedęs du kartus - 1987-1990 metais jo žmona buvo Mimi Rogers, o 1990-2001 metais - Nicole Kidman, su kuria jis turi du įsivaikintus vaikus Isabellą ir Connorą.

"Daugeliu atvejų jaučiamės taip, tarsi jau būtume vedę, - žurnalui sakė T.Cruise`as. - Žinau, kad esu su moterimi, su kuria norėčiau praleisti savo likusį gyvenimą. Taigi vestuvės tebus puota".

Pasak "People", K.Holmes po apsipirkimo kelionės Paryžiuje išskrido į Italiją "veikiausiai apžiūrėti galimų vestuvių ceremonijos vietų".

Žurnalui ji prisipažino, kad jau užbraukė svarbiausią punktą savo pirkinių sąraše - vestuvinę suknelę. "Aš jau turiu vestuvinę suknelę", - sakė ji.

T.Cruise`o ir K.Holmes vestuvių planus patvirtinę pranešimai nutraukė spėlionių žaidimą, į kurį JAV bulvariniai leidiniai įsitraukė dar tada, kai pora 2005 metų birželį paskelbė apie savo sužadėtuves.

Pora, JAV žiniasklaidos praminta "TomKatu", prieš metus pirmą kartą pasirodė kartu Romoje, kurioje "Lietaus žmogaus" (Rain Man) žvaigždė dalyvavo vienoje apdovanojimų ceremonijoje.

Tą kartą T.Cruise`as žurnalistams trumpai pasakė, kad K.Holmes yra "nepaprasta moteris". Ši pastaba per ateinančius mėnesius sukėlė laikraščių antraščių bangą, kuri pasiekė kulminaciją per garsųjį T.Cruise`o pasirodymą Oprah Winfrey pokalbių šou.

Per šią laidą T.Cruise`as užšoko ant kušetės ir išpažino K.Holmes amžiną meilę. Toks aktoriaus poelgis nustebino pramogų pasaulį ir pavertė jį pajuokų objektu.

T.Cruise`o ir K.Holmes sužadėtuves JAV žiniasklaida sutiko ciniškai, spėliodama, kad jų romanas tėra reklaminis triukas, kuriuo siekiama pritraukti dėmesio K.Holmes filmui "Betmenas: pradžia" ir T.Cruise`o juostai "Pasaulių karas" (War of the Worlds).

T.Cruise`o išsišokimas per O.Winfrey šou ir aktorės Brooke Shields kritika už tai, kad ji po gimdymo vartojo vaistus nuo depresijos, taip pat paskatino kino studiją "Paramount Pictures" rugpjūtį nutraukti bendradarbiavimą su aktoriumi.

T.Cruise`as, aistringas Scientologijos Bažnyčios narys, ilgą laiką sėkmingai atskleisdavo visuomenei tik tuos savo privataus gyvenimo aspektus, kuriuos pats norėdavo paviešinti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją