„Tai didžiausia dovana visai šeimai. Laukiame krepšinio komandos papildymo, – nusijuokė šeštąjį nėštumo mėnesį skaičiuojanti Tatjana. – Mes laukiame berniuko.“

Džiugia žinia šeima pasidalijo ir socialiniuose tinkluose.

„Metai eina į pabaigą... Artėja Kalėdos! Tai reiškia – vėl tikėjimas, vėl svajonės, vėl stebuklai. Šie metai buvo nepaprastai keisti... Ir daug skausmo liks mūsų širdyse. Bet vis tiek yra kažkas, už ką aš visada būsiu dėkinga išeinantiems metams! Ir tai stebuklas, kurį jau šeštą mėnesį nešioju po širdimi. Rūpinkitės vienas kitu, tikėkite, mylėkite, pasitikėkite ir vertinkite! Linksmų Šv. Kalėdų!“ – džiaugsmingai linkėjo Tatjana ir jos šeima.


2006-aisiais birželio 16-ąją dieną aukso žiedus sumainę sutuoktiniai šiemet atšventė 14-ąsias vestuvių metines.

Už krepšininko moteris ištekėjo būdama 21-erių. Anksčiau kalbinta Tatjana neneigė, kad tuomet tiek ji, tiek mylimasis buvo karštakošiai, bet laikas sustatė viską į savas vietas.

„Anksčiau buvome karšti, o dabar mes vienas kitą suprantame jau iš pusės žodžio. Kartais užtenka net judesio, mimikos ar žvilgsnio, jei kažkas ne taip. Lygiai taip pat sulaukiame vienas kito pritarimo, jei matome, kad viskas gerai, jog judame tinkama linkme“, – Delfi pasakojo krepšininko žmona.

Pasiteiravus, ar kada nors dėl to, kad pasirinko gyvenimą kurti su žinomu krepšininku ji jautė apmaudą dėl viešumo, Tatjana patikino, kad nei tekėdama, nei dabar ji dėl to per daug galvos nesuka.

Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai / Foto: Tati Frank, asm.archyvo

„Niekada apie tai negalvojau. Iš pradžių diskomforto nebuvo, nes nesupratau lietuviškai, tačiau paskui tai absoliučiai tapo nebesvarbu. Ypač, jei kalbame apie žmones, kurie apkalbinėja iš pykčio ar pavydo. Jeigu jiems nuo to pasidaro lengviau, tegul. Aš mieliau dėmesį skiriu tiems, kurie džiaugiasi, sveikina. Visokių žmonių buvo ir bus, toks tas gyvenimas. Nieko nepadarysi, tiesa, nieko dėl to ir nenorim daryti, tiesiog nekreipiame į tai dėmesio“, – sakė netrukus ketvirtąją atžalą sūpuosianti mama.

Iki šiol pora augino tris vaikus: sūnus Danielių (13) ir Dominyką (11) bei dukrą Emily (7).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)