Lietuvai atstovavusi iš Baltarusijos kilusi dainininkė iškovojo „Misis Talentas“ ir „Misis Publika“ titulus.

„Nors vasaros koncertų grafikas labai įtemptas, vis dėlto radau laiko sudalyvauti konkurse Jūrmaloje ir dėl to visai nesigailiu. Per konkurso finalą pasirodžiau vienoje geriausių Jūrmalos scenų „Havanaloungeclub“ klube. Patyriau daug teigiamų emocijų ir įgijau vertingos patirties, kuri pravers mano ateities kūryboje“, - neabejojo V. Gordijevskaja.

Žinoma jauna moteris pasakojo, kad grožio konkursai palieka gilų pėdsaką karjeroje. O šiame renginyje jos talentas pasitarnavo ir kilniems tikslams. Atlikėja pasakojo, kad Latvijoje ji pasirodė pačiose geriausiose Rygos scenose.

„Per vieną mano koncertą buvo surinktos lėšos vieniems vaikų namams, - pasakojo V. Gordijevskaja. - Konkurso dalyvės padėjo vaikų namuose gyvenantiems auklėtiniams, kuriems reikia pagalbos. Man tai buvo pirmas tokio pobūdžio renginys.“

Šis grožio konkursas merginai buvo šviežio oro gurkšnis, leidžiantis judėti toliau.

„Man labai svarbus buvo dalyvavimas, o ne pergalė. Juk aš nepretendavau į „Misis Pasaulis“ titulą. Įdomiausia buvo pabendrauti su konkurso dalyvėmis, kurios pasirodymui rengėsi visus metus, o kelialapį į konkursą iškovojo įveikusios atrankos turus savo šalyse, - pasakojo V. Gordijevskaja. - Labai norėjau gauti „Misis Talento“ ir „Misis Publikos“ titulus. Tačiau svarbiausia man buvo deramai atstovauti mylimai Lietuvai.“

Anot Veronikos, kaimyninėje Latvijoje vykęs moterų grožio konkursas buvo suorganizuotas aukščiausiame lygyje. „Valgėme geriausiuose miesto restoranuose, plaukiojome jachta, netgi susitikome su Latvijos prezidentu“, - įspūdžiais dalinosi atlikėja.

V. Gordijevskaja grožio konkurse Jūrmaloje: