„Kvietimus į vestuves su Deivydu gavome. Aš dieną koncertavau. Kai vyko ceremonija, jau buvau laisva, tačiau už žvaigždžių vestuves man svarbesnė buvo šokių repeticija. Tiesiog nusprendžiau savęs nevarginti. Deivydas man pasakė, kad jei dėl asmeninių nesutarimų neisiu, atrodysiu pasipūtusi aš, bet jeigu manęs negerbia, eidama į jų šventę negerbsiu savęs“, – dienraščiui L.T. pasakojo YVA lyderė Natalija.

„Susireikšmino tapę pora“

To, kad nesutaria ir su Viliumi, ir Violeta, N.Zvonkė net neketina slėpti. „Jie leidžia sau negerbti kitų žmonių ir su YVA renginiuose nesisveikina – tai didžiulis pasipūtimas“, – atviravo moteris.

Pasak Natalijos, kol „katinai“ nebuvo pora, viskas klostėsi kuo puikiausiai, draugai kartu dalyvaudavo bendrose šventėse. Nebendrauja žvaigždės tik nuo tada, kai viešumoje Violeta pradėjo rodytis su dabar jau vyru tapusiu Viliumi.

„Persirengiame vienoje palapinėje, nuolat susitinkame renginiuose, bet jie nesiteikia net pasisveikinti. Jei jiems pasakai „labas“, nusisuka į kitą pusę ir kažką numykia“, – apie tylų kivirčą pasakojo YVA lyderė.

Pasak atlikėjos, iš dalies tai ir nestebina, mat Vilius niekada nebuvo paprastas vaikinukas – apie jį sudaryta klaidinga nuomonė.

„Bavarija“ merdėja

Natalijai skaudu ir dėl to, kad V.Tarasovas peikia jos atliekamas dainas. „Jis niekada negalėjo suprasti, kaip man patinka tokia muzika, kaip galima dainuoti tokį popsą. Jis niekada nepagalvojo, kad „Bavarijoje“ darė tą patį ir dar blogiau“, – kalbėdama su L.T. griežta buvo Natalija.

„Manau, kad tas per didelis Viliaus pasitikėjimas savimi ilgai netruks, jis greitai nusileis ant žemės. Ir ne jis vienas – abu tie žmonės“, – vylėsi N.Zvonkė.

Sėkmingą solinę karjerą pradėjęs V.Tarasovas ne kartą žiniasklaidai sakė, jog „Bavarija“ nemiršta, grupė gyvuoja ir gyvuos. „Nesąmonė, su „Bavarija“ jis visiškai nieko nedaro. Mano vyrui nekyla rankos kurti naujų dainų su žmogumi, kuriam tai visai nerūpi“, – sakė Deivydo žmona.

Pasak Natalijos, Vilius ne kartą sudarė keblią situaciją „Bavarijai“, prieš valandą paskambindamas vaikinams ir pareikšdamas, kad į koncertą neatvyks.

"Yva" dainų nežino

Paklaustas, kokia katė perbėgo jų ir Zvonkų kelią, V.Tarasovas buvo griežtas. „Mano kelio jokia katė neperbėgo“, – dienraščiui L.T. sakė Vilius.

Pasak vyro, su Deivydo žmona jis niekada puikiai nesutarė, tačiau kaip kolegos žmoną pakvietė į vestuves. „Draugai niekada nebuvome, ji – mano kolegos žmona“, – kalbėjo atlikėjas.

Grupės YVA muzikos Vilius teigė nežinąs, todėl nuomonės apie tai neturi. „Stengiuosi nebukinti savęs tokiomis muzikomis“, – kalbėjo atlikėjas.

Pasak Viliaus, atvejo, kad jis neatvyko į „Bavarijos“ koncertą, nėra buvę. „Natalijai turbūt „Bavarijos“ reikalai labai aktualūs – jai turbūt liūdna, kad Deivydas sėdi namuose ir augina pilvą“, – teigė V.Tarasovas.

„Jeigu kada nors jos nepastebėjau ir nepasisveikinau renginyje, kur yra krūva žmonių, o ji susireikšminusi pasakė, kad aš nesisveikinu, tada neturiu ką komentuoti. Niekada nebuvo taip, jog piktybiškai nesisveikinu – gal kada ir nepastebėjau“, – griežtai kalbėjo V.Tarasovas.