Per savo sukaktis svečius į vis kitą pasaulį nukelianti Jurgita šįkart pasirinko Italijos temą. Ją atitiko viskas – interjeras, muzika, vaišės, šventinė programa, rašoma pranešime spaudai.

Sveikintojai, vos žengę pro studijos duris, suprato patekę į kitą kraštą, su karštais bučiniais ir apsikabinimais, garsiais pokalbiais, languotomis staltiesėmis, šviežiais sūriais, bazilikais bei rinktinės kavos aromatu.

„Man yra labai svarbi šeima. Tėvų ir vaikų bendrystė – tuo Italija taip pat garsėja“, – patikino sukaktuvininkė, suteikusi dar vieną prasmę pasirinktai temai.

Vaišes vakaro svečiams ruošė italas Francesco Di Marco, papasakojęs, kaip turi būti gaminamas tikras rizoto ir kokius ingredientus būtina rinktis.

J. Malakauskaitę pasveikinti atvykę svečiai aikčiojo dėl kruopštaus renginio koncepcijos išpildymo bei jo estetikos.

„Daug iš savęs reikalauju. Noriu, kad būtų būtent taip, kaip sugalvota. Tiesa, ne visus šventės akcentus žinojau, nes kai kuriomis detalėmis pasirūpino ir draugai“, – sakė sukaktuvininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)