Anna pasakojo, kad šventės temą padiktavo baro pavadinimas. „Norėjau jaukiai atšvęsti savo gimtadienį. Tačiau nesinorėjo ir ramios šventės. Kadangi jame yra žodis „glory“, reiškiantis „šlovė“, nusprendžiau šia tema surengti ir šventinę vakarienę. Šalia Madonnos ir kitų žvaigždžių nuotraukos pakabinau ir savo. Nusprendžiau tą vakarą pasijusti žvaigžde“, - juokėsi Anna.

Šventėje dalyvavo artimiausios dizainerės draugės, kurias Anna teigė labai mylinti. Su kai kuriomis iš jų moteris teigė bendraujanti dar nuo mokyklos suolo. „Labai žiūriu su kuo bendrauju. Žmones prisileidžiu sunkiai. Gimtadienyje dalyvavo krepšininko Arvydo Macijausko žmona Viktorija, su kuria esame labai seniai pažįstamos. Taip pat manęs pasveikinti atvyko mano kūrybą pristatantis modelis Karolina Toleikytė“, - DELFI pasakojo dizainerė, gimtadienio vakarą pasipuošusi savo pačios sukurta skrybėle. 

29-tąjį gimtadienį šventusi dizainerė teigė nebijanti bėgančių metų. „Viena mano draugė paklausė, ar aš nebijau pasenti. Pasakiau, kad ne, juk neįdomu būtų visą gyvenimą gyventi būnant jaunai. Kiekvieni metai yra labai gražūs“, - tikino A. Mois. Kalbėti apie gautas dovanas Anna nepanoro, mat tikino, kad svarbiausia nuoširdžios draugių šypsenos ir gauta jūrą gėlių, kurioms pamerkti prireikė važiuoti pirkti vazų.

Annos Mois gimtadienio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)