DELFI pasiteiravus, ar į koncertą atvyko lydimi smalsumo jausmo, ar, vis tik, yra prisiekę F. Kirkorovo gerbėjai, atlikėjai nuo kategoriško atsakymo susilaikė, bet patikino, jog šis koncertas jiems – anokia naujiena. Mat abu jie kartą F. Kirkorovo pasirodymą jau yra matę.

„Man F. Kirkorovas visuomet patiko. Jo dainos, ekstravagancija, šou... Ne šiaip sau atėjau“ – tikino Radži ir pridūrė, jog pirmasis jo matytas koncertas taip pat buvo grandiozinis, tad jau netrukus jis galės pasakyti, ar šį krtą F. Kirkorovas pranoko save.

Radži pridūrė, jog Lietuvoje niekuomet nebuvo ir nebus tokio lygio atlikėjo kaip F. Kirkorovas, mat mūsų šalyje tokios didelės investicijos į atlikėją ir jo šou vargu ar įmanomos. F. Kirkorovo šou biudžetas stebina – jam atseikėta net 6,5 mln. eurų.

B. Dambrauskaitei šis F. Kirkorovo šou – taip pat nėra pirmasis potyris. Atlikėją rusų estrados grando pasirodymą mato jau antrąjį kartą.

„Jis man kaip dainininkas labai patinka. Jo balso tembras, manieros, elgsena ant scenos“, – tikino garsi moteris.

F. Kirkorovo koncerto svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (541)