Balto aukso grandinėlė su kukliu širdelės formos pakabučiu

„Tai mano mamytės dovana 18 gimtadienio proga, nenusiimu jo niekada. Šis papuošalas primena man, kad gyvenime nesu viena ir visuomet turiu savo brangiausių žmonių - šeimos, palaikymą."
iPhone

„Išmanusis telefonas, mano suvokimu, yra didžiausias pastarojo dvidešimtmečio išradimas, kuris gali taip naudingai tarnauti žmogui. Čia yra viskas - nuo navigacijos, interneto iki skaičiuotuvo ar decibelų matuoklio. Be šio telefono neįsivaizduoju savo kasdienybės."
VHS kasetė

„Man be galo pasisekė, kad vaikystėje tėvai turėjo galimybę filmuoti kiekvieną ryškesnį įvykį. Šių kadrų žiūrėjimas - tai tarsi kelionės laiku. Man šios kasetės aukso vertės ir su kiekvienais metais tampa tik brangesnės."

Išskirtinai DELFI skaitytojams - filmuoti vaizdeliai iš šios kasetės:

Baro klientės atvirutė

„Po vieno dalykinio susitikimo moteris, pietavusi mano bare, liko tokia patenkinta, kad atsidėkojusi sms žinute, el. laišku, atsiuntė dar ir atvirlaiškį. Tai buvo be galo nuoširdu. Toks atsidėkojimas šimtus kartų brangesnis už bet kokius pinigus. Ši atvirutė verslui sunkiomis aimirkomis primena, kad yra kai kas daugiau nei pelnas, dėl ko verta stengtis."
Lino nutapytas paveikslas

Šį Gintarės ir vieno iš jos augintinių portretą prieš penkerius metus nutapė ne kas kitas, o jos mylimasis Linas Karalius. „Labai vertinu dovanas, kurias žmogus pats pagamina, o ne nuperka. Mylimo žmogaus tapytas mano portretas man brangesnis ir už pačią „Moną Lizą", - žvelgdama į paveikslą šypsosi Gintarė.
Šokių partnerio Vytauto Mackonio pagaminta skulptūrėlė

„Pasirodo Vytukas ne tik puikus šokėjas, bet turi ir kitų meninių gabumų. Šią skulptūrėlę padovanojo atsidėkodamas už liejamą prakaitą treniruotėse ir gerus darbo rezultatus." Pasiteiravus, ar undinėlę tikrai pats savomis rankomis pagamino, G. Gurevičiūtė nusijuokia ir patikina, kad pats.
Generatorius

„Turėdama šį daiktą ir pasą, galiu keliauti į bet kurį pasaulio kraštą."
Šokių bateliai

„Tai nauja mano gyvenimo aistra. Nors kasdienės treniruotės atima daug laiko ir jėgų, mėgaujuosi tuo kiekvieną akimirką ir dėkoju likimui už šią dovaną."
iPad

„Geriausias poilsis man - lova ir kompiuteris. „Ar žinai, kas yra depresija? Tai kai esi prie interneto ir neturi ką veikt.“ Su šiuo šmaikščiu teiginiu sutinku 100%."
Minimalistinio stiliaus apyrankė

„Tai Lino dovana man kažkurio gimtadienio proga. Šis papuošalas idealiai tinka visomis progomis prie bet kokio rūbo, todėl nesiskiriu su juo beveik niekada."
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)