Karoliukai
Anksčiau Ingrida kiekviena proga nusipirkdavo po vieną karoliuką. Dabar sako šią maniją jau primiršusi. „Turiu jų labai daug - ir vėrinį, ir virvelę, ir apyrankę. Man jie labai brangūs, nes prie visko tinka, viskas parinkta pagal mano skonį, be to pripatau prie jų - kai įsikabinu kokį daiktą, tai neišplėši."

Dukros nuotrauka
„Ši nuotrauka daryta, kai mano Marijai buvo 2 mėnesiai - tai pirmoji jos fotosesija. Aš pati jaučiaus kaip devintam danguj. Branginu būtent šią nuotrauką, nes paželgus į ją prisimenu tą tobulą jausmą būti mama..."

Rankinis laikrodis
Tokį patį laikrodį I.Martinkėnaitė būdama penkiolikos gavo dovanų nuo tuometinio draugo, bet prieš 5 metus jį pavogė. „O kad jiems rankos nudžiūtų! Aš taip prisirišu prie daiktų, tas laikrodis man buvo kaip talismanas - visur su juo, net nardžiau Egipte, be galo patvarus buvo. Ir tada draugai man patarė tokio pat paieškoti internete, taip ir atsirado jis ant mano rankos. Mokėjau už jį daug - net ne šimtais, o kelis tūkstančius eurų, jame yra chronometras, puoštas deimantais, perlų dulkėmis."

„Vaikų balso“ apdovanojimas
„69 Danguje" yra gavusios daugybę apdovanojimų, bet šitas man turbūt brangiausias. Juk mus išrinko vaikai - patys balsavo, savo rankytėm rašė, sirgo už mus. Vaikai juk niekada nemeluoja. Vaikų metų grupe buvome keletą metų iš eilės, visus tuos kartus apsiverkiau iš laimės."

Ausinės
„Šitas daiktas - ausinės. Jos man be galo reikalingos, labai patogios, visada mano rankinuke. Pirkau nepamenu už kiek, maždaug 300 litų."

Piniginė
Be piniginės Ingrida iš namų kojos nekelia. Joje - ne tik pinigai (Ingrida visada nešiojasi solidžią sumelę - kad nebūtų kokių netikėtumų), visos kortelės ir dukters pirmojo paso nuotrauka.

Lėkštė iš Niujorko
Atlikėja laisvai galėtų stoti į kolekcininkų klubą. Iš viso jos namuose apie pusšimtį suvenyrinių lėkščių iš įvairių pasaulio šalių. „Iš visų kelionių parsivežu po lėkštutę, ši - iš Niujorko. Ieškojau jos labai ilgai, atrodo juk Niujorke visko yra, bet lėkštę ten atrasti buvo sudėtingiau, nei bet kur kitur, kur lankiausi. Ji viena brangiausių mano kolekcijoje, paauksuota. Visas lėkštes kabinu ant sienos. Vyras jau nebeleidžia man jų pirkti", - savo maniją pristatė I.Martinkėnaitė.

Užrašų knygutė
„Be jos neįsivaizduoju nei vienos savo dienos. Kiekvieną rytą pradedu nuo darbų, kuriuos pažymiu joje, arba net suplanuoju iš vakaro."

Automobilio rakteliai
„Automobilis turbūt brangiausias mano turimas daiktas, o jos raktai - taip pat visada su manimi. Mano mašina labai patogi ir niekada nenuvilia. Kiek kainavo tokia net tiksliai nežinau, nebepamenu, kiek mokėjau, o gamybos berods 2009 metų."

Sėkmę nešantys 2 doleriai
„Lankantis Honkonge, prieš kokius 15 metų, vienas bankininkas man padovanojo du dolerius. Paskui kartu su pinigine man juos pavogė. Atsimenu, kad labiau sielojausi dėl tų dviejų dolerių, o ne dėl trijų tūkstančių litų, kurie buvo piniginėje. Paskui vyras padovanojo kitą kupiūrą."

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)