Kokia ateitis laukia šokėjų Nerijaus Juškos ir Andriaus Butkaus? Šį sekmadienį BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ pasislėpę už širmų jie klausėsi astrologų, tarologų prognozių ir žinomų žmonių bandymų atskleisti jų asmenybes.

Tarologas L.Malinauskas ne tik buria iš kortų – iš N.Juškos ekspromtu sukurto eilėraščio jis nusprendė, kad autoriaus asmenybėje jaučiamas strakaliojimas, taigi, jis turbūt yra šokėjas.

Kalbėdamas apie pasislėpusio žmogaus ateitį tarologas perspėjo jį būti atsargiam: „Šalia jo dabar yra kažkoks žmogus, tačiau jis nėra tas, su kuriuo reikėtų eiti prie altoriaus. Jei taip nutiks, jų santuoka subyrės į šipulius“.

N.Juška pritardamas juokėsi, kad taip tikrai yra, ir tai – nieko keisto, nes šiame gyvenimo etape visos merginos jo bijo. Šokėjas laidoje papasakojo kolekcionuojantis angelus, o tai, pasak L.Malinausko, simbolizuoja, kad jis labai norėtų turėti dukrytę.

Kaip vieną brangiausių savo daiktų N.Juška atnešė Boriso Moisejevo dovanotą apyrankę. Ją jis mūvi visur, net ir šokdamas koncertuose. Dar viena garsiojo baleto primarijaus paslaptis, kad jo mėgstamiausi valgiai – saulėgrąžos ir kepta duona. „Tačiau valgau juos namuose vienas, kai niekas nemato, nes labai gėda“, - juokėsi N.Juška.

Kitam laidoje dalyvavusiam šokėjui Andriui Butkui astrologė Angelina Zalatorienė patarė susirūpinti savo gyvenimo būdu. „Iš jo veido, nosies formos matau, kad jis pervargęs. Ir taip atrodo tikrai ne dėl to, kad jis piktnaudžiautų alkoholiu ar kažkas panašaus. Tiesiog dėl didžiulio tempo jo širdžiai nuolat tenka perkrovos“, - kalbėjo ji.

Tačiau kaltinimai blogais įpročiais nėra keisčiausias dalykas, kurį A.Butkus yra girdėjęs apie save. „Man teko girdėti gandus, kad aš turiu žmoną ir du vaikus, bet taip tikrai nėra“, - kvatojosi jis.

Laida „Šeštasis pojūtis“ – sekmadienį 20.15 per BTV

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)