Klavišinio akordeono pasaulio čempioną pasveikino ir Vyriausybės vadovas premjeras Andrius Kubilius. O Šiaulių miesto savivaldybė muzikantui padovanojo 50 tūkst. litų kainuojantį akordeoną.

„Prieš šešerius metus pirmą kartą dalyvaudamas aukščiausių šalies vadovų priėmime pavydžiai žiūrėjau į dalyvius, kuriems buvo leista pasisakyti iš tribūnos. Šiandien ši garbė ir atsakomybė teko man. Esu dėkingas Lietuvai už tai, kad visada noriu čia grįžti, gimtiesiems Šiauliams už suteiktas galimybes ir prezidentei už tradicijų išlaikymą“, – prezidentūroje kalbėjo Martynas.

Dažniausias klausimas, kuris persekioja Martyną po pergalės „Lietuvos talentuose“: „Kur išleisi laimėtus 10 000 eurų?“ „Pinigus užkasiau po žeme ir saugosiu. Maža kada gali ateiti blogi laikai“, – juokaudamas atsako akordeonistas ir priduria, kad praėję metai jam buvo itin sėkmingi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją