Artėjant skyrybų bylos posėdžiui Vilniaus miesto apylinkės teisme, DELFI susisiekė su ieškove R. Bžeskiene, tačiau moteris, pasitarusi su savo advokatais, teigė, kad komentuoti skyrybų proceso, kol jis vis dar vyksta, plačiai nenori. Nepaisant to, ji prasitarė, kad ieškinį teismui padavė ji.

„Supraskite, niuansų negaliu atskleisti“, – atsiprašė ji.

Kiek anksčiau DELFI kalbintas dviejų dukrų tėvas E. Bžeskas nevyniojo žodžių į vatą ir tiesiai šviesiai įvardino, kodėl niekaip nesugeba išsiskirti su žmona. Viena iš priežasčių, anot jo, yra namas, į kurį, kaip teigia prodiuseris, žmona neįleidžia jo jau ilgą laiką.

Tiesa, Reda su tokia pozicija nesutinka ir DELFI tikino, kad bendro turto jiedu nėra užgyvenę, o teisybės teisme moteris siekia dėl vaikų gerovės.

„Vienas iš ieškinio reikalavimų yra priskirti vaikams išlaikymą ir nustatyti bendravimo tvarką“, – DELFI sakė R. Bžeskienė.

Penktadienio rytą DELFI su atsakovu byloje E. Bžesku, deja, susisiekti nepavyko. Tiesa, visai neseniai jis „Kasdienybės herojai“ laidoje papasakojo savo versiją apie skyrybų dramą.

E. Bžeskas: šilumos yra tik dėl vaikų

„Labai norėjau šeimos ir didelio namo, kur mano dukros galėtų turėti nerūpestingą vaikystę. Tačiau jau trejus metus aš negaliu patekti į savo šeimos namus, – sakė žinomas vyras. – Nežinau, kodėl, bet Reda priėmė tokį nuskriaustos mamytės įvaizdį. (...) Yra šilumos tik dėl vaikų, dėl pagarbos, kad ji man suteikia galimybę turėti šias fantastiškas, gražias, protingas mergaites.“

Žinomas vyras neslėpė, kad jis negali taikiai išsiskirti su žmona.

Viena ryškiausių pramogų pasaulio porų – Egmontas ir Reda Bžeskai susituokė prieš šešerius metus Tailande. Kaip tik šioje šalyje Reda sužinojo, kad laukiasi. Egmontas sakė: „Ši žinia man prilygo stebuklui.“

Netrukus Reda sužinojo, kad laukiasi antros atžalos, tačiau tuo metu, kaip tikino E. Bžeskas, prabangioje Tenerifės viloje jis ir Reda jau gyveno kaip du svetimi žmonės.

Egmontas pasakojo, kad intensyviai bendrauja su dukromis ir jam gaila tėvų, kurie vaikų auginimą palieka mamoms ir patys praleidžia itin mažai laiko kartu.

Žinomas vyras neslėpė ir to, kad dabar jis yra drauge su penkeriais metais vyresne verslininke Aurika.

„Mūsų draugystė prasidėjo tada, kai, rodos, viską buvau praradęs, ir kūriau gyvenimą iš naujo“, – DELFI laidoje „Kasdienybės herojai“ sakė Egmontas.

R. Bžeskienė: antros skyrybos – skausmingos

Nors šiandien Reda kalbėti apie skyrybas kol kas nenori, visai neseniai LNK laidoje ji prabilo apie savo ir Egmonto santykių griūtį.

„Nuo... Iki...“ vedėjos paklausta, ar ji žino, ką reiškia patirti vyro neištikimybę, žinoma moteris prasitarė, kad tikrai pažįsta šį jausmą ir vyro neištikimybę ji yra patyrusi.

„Visada užduodavau sau klausimą, ar galėčiau atleisti. Šiandien žinau, kad atleisti aš galiu, bet pamiršti – ne. Negalima gyventi ir tik dėl vaikų. Kodėl? Nemanau, kad vaikams matyti šeimoje nesutarimus ar konfliktus, žinoti, kad tėvas turi meilužę, yra geriausias pavyzdys. Gal supermamytės ir užmėtys akmenimis, bet kam kentėti?“, – retoriškai eteryje klausė R. Bžeskienė.

Antroji jos santuoka (pirmoji įvyko su šokėju Andriumi Kandeliu), kaip sako pati R. Bžeskienė, buvo sunki, o skyrybos ją palaužė.

„Turėjau dvi skyrybas ir abu vyrai yra iš šou verslo. Kai neturi vaikų, smagu gyventi ir santuokoje. Negaliu sakyti, kad turėjome blogą laiką, bet kai atsiranda vaikai, truputėlį sunku pasidaro. Dabar vyro tikrai nesirinkčiau iš pramogų pasaulio. Šiuo metu esu vieniša.

Pirmosios skyrybos nebuvo tokios skausmingos. Buvo spontaniškos ir greitos vestuvės bei tokios pat skyrybos, bet antros skyrybos man buvo pakankamai skausmingos. Sunkiai išgyvenau ir nei vienai moteriai to nelinkėčiau. Ypatingai kai lieki viena su mažais vaikais. Praktiškai su dviem kūdikiais likau ir pradėjau galvoti, kaip gyvensiu toliau. Šeimoje gyventi negali. Supratau, kad viskas baigta. Tiesiog susivokiau, kad man reikia pasikalbėti su savimi, kaip toliau gyvensiu“, – pasakojo ji.

Laidos herojė taip pat prasitarė, kad antroji judviejų dukrelė jiems abiem buvo staigmena ir kaip tik tuomet jų santuokoje aistra blėso.

„Pagimdžiau viena. Kur buvo vyras... klauskit jo. Jis atvažiavo kai mergaitė buvo vos tik gimusi. Mes gyvenome kaip ir šeimoje. Mūsų santykiai nebuvo blogi, bet buvo niuansų, dėl kurių pradėjo griūti santuoka. Tai žino ir Mantas, bet to neįvardinsiu, bet gerbiu save ir jį, kaip vaikų tėvą. Tebunie...nesutapo charakteriai“, – apie tai, kad gyvenimas, kol jiedu neturėjo vaikų, priminė nesibaigiančią šventę, pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)