Po reklaminės pertraukos, prieš prasidedant tiesioginei televizijos transliacijai, vedėjai Justinas Jankevičius ir Justė Arlauskaitė-Jazzu grįžo ant scenos ir nusprendė paraginti visus po renginio neskubėti namo, o vykti kartu su visais į apdovanojimų dūzges.

Į daugiatūkstantinę minią pirmasis kreipėsi J. Jankevičius klausdamas, ar minia pasiruošusi dūzgėms. Tuomet prie jo prisidėjo Jazzu tardama, kad geriausi vakarėliai vyksta Kaune: „Iš tikrųjų geriausi vakarėliai vyksta Kaune, mes su Justinu kartais čia atvažiuojam „pasitūsint“, nes Vilnius – š...“.

Tokį Justės pareiškimą publika priėmė labai dviprasmiškai. Nors kai kurie ėmė ploti, didžioji dauguma švilpė ir liko nepatenkinti tokiu J. Arlauskaitės-Jazzu išsišokimu. Tai pastebėjusi mergina ėmė taisyti situaciją girdama Kauną, tačiau šalia stovėjęs Justinas liko be amo.

„Žinai ką aš tau pasakysiu gražiai kaunietiškai, – Justei tarė J. Jankevičius. – Eik tu rytas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1031)