Gražų jubiliejų minintis Juozas DELFI prisipažino, kad jį bičiuliai su sveikinimais atakuoja nuo ankstyvo ryto. Ir visi, lyg susitarę, siunčia dainą „Keturiasdešimt kaštonų“.

„Ir ši daina man jau spėjo nusibosti, - juokėsi J. Liesis. - Vieni ją dainuoja, kiti deklamuoja, treti leidžia. Šiandien šis kūrinys yra mano hitų hitas“.

Savo bičiulį su sukaktimi pasveikino ir D. Zvonkus, tą pačią dieną minintis 36-ąjį gimtadienį.

„Tarp mūsų įvyko amžinas sveikinimų turnyras, kuris pasveikins draugą originaliau ir pirmiau. Šiandieną apsukresnis pasirodė Deivydas - jis mane pasveikino pirmesnis. Bet jis jaunesnis, reikia jaunimui pasireikšti“, - juokėsi Juozas.

Sukaktuvininką nustebino didžiulė sveikinimų gausa ir tai, jog žmonės turi puikią atmintį ir puikų hunoro jausmą. Tai, anot jo, yra labai malonu.

40-metį J. Liesis paminės su savo vaikais. Kartu, užsiminė, bus ir Deivydas.

„Šiandien būsiu su vaikais. Negaliu su jais būti bet kada. Šiandien man yra galimybė pabūti su jais. Šis vakaras su jais man yra pati geriausia dovana, - prisipažino jis. - Kiek žinau, mane žadėjo aplankyti ir Deivydas. tad vakarą praleisime keturiese.“
Juozas Liesis ir Deivydas Zvonkus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)