Šventiška nuotaika mėgavosi ir naujienomis domėjosi verslininkės Inga Žuolytė, Indrė Trusovė bei Dovilė Urbanaitė, vizažo meistrės Justina Gafaro ir Oksana Pikul, mados bei laisvalaikio tinklaraštininkės Gabrielė Gzimailaitė, Ieva Swan, Anžela Adamovič-Gečienė ir daug kitų.

Unikalaus, du kartus per metus organizuojamo renginio nepraleido ir Eglė Andreikaitė. Šokėja pastaruoju metu Lietuvos pramogų verslo vakarėliuose ar viešumoje matoma retai. Paskutinį kartą E. Andreikaitės pavardė žiniasklaidoje atsidūrė dėl malonių gyvenimiškų pokyčių – vestuvių.

Žinoma šokėja, prekės ženklo „Agla Pine“ įkūrėja ir verslininkas Eimantas Barauskas vienas kitam amžinąją meilę prisiekė šių metų vasarą Prancūzijoje. Pora susituokė ne tik artimiausių žmonių būryje, o ir priešais įspūdingą reginį – ceremonija vyko su vaizdu į jūrą Rivjeroje.

Kalėdinėmis ir kitoms progoms tinkamomis dovanų tendencijomis domėjosi begalė kitų žinomų moterų. Daugiau renginio akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)