Svečius džiugino Erica Jennings, rašoma pranešime spaudai. Populiari atlikėja pasirodė kartu su gyva grupe bei atliko ne tik savo dainas, bet ir pasaulyje žinomus hitus. E. Jennings teigė, kad su malonumu koncertuoja privačiose šventėse. Kartais tą daro kaip solo atlikėja, o kartais su legendine grupe „Skamp“. Prieš pasirodymą kalbinta dainininkė pasakojo, kad į visus pasirodymus žiūri vienodai atsakingai bei atiduoda visą save.

„Visai nesvarbu, ar tai didžiulis festivalis, ar privatus, intymus renginys. Žmonės mato, ar tau patinka, ką darai. Vienas svarbiausių dalykų man – būti tikrai. Kai kurie atlikėjai nemėgsta dainuoti vestuvėse, tačiau aš nematau problemos. Jaunavedžiai nori šventėje matyti tave ir yra tavo muzikos gerbėjai. Kodėl nepradžiuginus jų savo muzika? Vestuvėse atmosfera kupina gerų emocijų, visi laimingi ir įsimylėję“, – kalbėjo E. Jennings.

Atlikėja pasakojo, kad rudenį ir žiemą laukia džiazo koncertai bei privatūs pasirodymai. Vasaromis – vestuvės ir muzikos festivaliai. Dainininkė atskleidė, kad jaunieji dažniausiai prašo romantišką nuotaiką kuriančių dainų „Leading me home“ bei „Lovely day“. Kaip vieną gražiausių kūrinių, tinkančių vestuvėms bei sujaudinančių visus svečius, E. Jennings pamini iš Škotijos kilusią keltų liaudies dainą „Black is the colour“. Žinoma, visi jaunieji nori ir pasilinksminti su svečiais.

„Mėgstu įvairius muzikos stilius ir sugebu įžvelgti, ko nori minia. Kartu sukuriame nepamirštamą naktį“, – šypsojosi atlikėja.

Į šventę nuomonės formuotoja Inga Žuolytė atvyko kartu su vyru ir vaikais. Žinoma moteris prisiminė prieš dvejus metus vykusią savo vestuvių šventę. Paklausta, ką dabar darytų kitaip, Inga teigė, kad keistųsi tik smulkmenos. I. Žuolytė įsitikinusi, kad svarbiausia šventėje žmonės, o visa kita pasimiršta.

Nuomonės formuotoja negailėjo pagyrų jos šventėje koncertavusiai Natalijai Bunkei. Inga su džiaugsmu prisimena, kai pavyko padainuoti kartu su savo vaikystės dievaite. Svarbiausia I. Žuolytei buvo vestuvėse sukurti gerą nuotaiką ir tai, kad svečiai linksmintųsi. Tikina, tą padaryti pavyko puikiai.

„Socialiniuose tinkluose stebiu kitų porų vestuves. Keičiasi tendencijos, atsiranda vis naujų dalykų. Manau, keisčiau šventės konceptą. Man labai gražu vestuvės lauke, po atviru dangumi. Rinkčiausi kitokią nuotakos puokštę. Galbūt visus šiuos dalykus pavyks įgyvendinti po kelerių metų atnaujinant įžadus. Būsimiems jaunavedžiams patarčiau daryti tokią šventę, kuri patiktų jums, o ne giminėms ar draugams“, – kalbėjo I. Žuolytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją