Nauja tatuiruote pasipuošė „Eurovizijos“ atrankose dalyvavusi atlikėja Rūta Loop.

„Ilgokai galvoje sukosi mintis apie rūtos šakelę – man tai graži, moteriška simbolika. O vieta puikiai sąveikauja su tatuiruotės idėja. Vieta po krūtine – graži ir taip pat spinduliuoja moteriškumu“, – atskleidžia Rūta Loop.

Atlikėjas, „X faktoriaus“ nugalėtojas Žygimantas Gečas kartu su žmona Anžela pasipuošė vienodomis tatuiruotėmis. Tiesa, dainininkas Delfi atskleidė, jog jas pasidarė kone prieš metus.

„Tačiau iki šiol niekur nevešinom jų. O vienodos tatuiruotės su Anžela norėjom jau seniai. Aš asmeniškai apie tokią galvojau jau nuo mokyklos laikų, vėliau apie tai vis kalbėdavai žmonai. Mąstėm, kad reikėtų tokią pasidaryti“, – sako atlikėjas ir radijo laidų vedėjas.

Pasak Žygimanto, galiausiai tatuiruotę juodu pasidarė – tai buvo dovana nuo Anželos gimimo dienos proga.

„Ji gana paprasta, tačiau mudviem reikšminga – ji simbolizuoja, jog neleisim vienas kitam pasenti, – pasakoja dainininkas. – Esame jauni, elgiamės kaip jaunuoliai ir tą jausmą norime išlaikyti visą gyvenimą. Tikimės, jog pažiūrėję į savo ar vienas į kito rankas tai nuolat prisiminsime. Pažadą norisi tęsėti!”

Dar viena tatuiruote pasipuošė ir atlikėja Iglė. Žinoma atlikėja teigia, jog naują tatuiruotę planavo pasidaryti dar prieš karantiną – buvo netgi užsirašiusi pas meistrą.

„Šiaip jos labai nesureikšminu, tai tik dar viena nauja tatuiruotė. Tad šioje vietoje drastiškų pokyčių nebuvo“, – sako Iglė.

Po karantino mergina pakeitė ir plaukų išvaizdą. Tiesa, jau ne pirmą kartą – Iglė yra buvusi ir šviesiaplaukė, taip pat buvo iki pečių patrumpinusi plaukus.

„Kažkokiu laikotarpiu kiekvienai merginai reikia pokyčių ir dažniausiai tai būna pakeista šukuosena. Viską gerai apmąsčiau, prieš tai net trejus metus stebėjau, kaip greitai auga mano plaukai. Baimės tikrai nejutau. Be to, mano kirpėja Lina moka nuraminti ir pagirti“, – teigia Delfi pašnekovė.

Iglė Bernotaitytė

Tuo tarpu šokėja Edita Daniūtė tatuiruočių salone lankėsi pirmą kartą. Apie apsilankymą moteris gerbėjams pranešė Instagrame.

Nuotraukoje matyti, jog meistras Editai daro tatuiruotę, o moteris guli užsidėjusi apsauginę veido kaukę.

Kiek vėliau Edita pranešė, jog su vyru Mirko išsitatuiravo karūnas. Jųdviejų tatuiruotes skiria tik ženklai po karūnomis – kortų žymėjimams naudojamos „K“ ir „Q“ raidės, reiškiančios karalių ir damą. Karūna simbolizuoja galią ir autoritetą, o karūna su širdimi – besąlygiškos meilės įrodymas.

Edita rezultatu pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“. Tačiau Delfi moteris atskleidė, jog ši tatuiruotė – tikrai nepaskutinė.

„Tikrai daug laimės... Tai pirma, tačiau tikrai ne paskutinė tatuiruotė“, – sako džiaugsmo neslepianti šokėja.


Pasaulio kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas-Kuvalda jau kuris laikas nėra abejingas tatuiruotėms. Ne vienu piešiniu savo kūną išmarginęs kovotojas, penktadienį švenčiantis savo gimtadienį, sušvelnėjus karantinui nusprendė ir dar kartą apsilankyti tatuiruočių salone. Naujausia iliustracija ant Sergejaus kūno turi mistinę reikšmę.

„Dar vienas puikus meno kūrinys nuo Alekso Astrausko, kurį nešiosiu ant rankos šalia kitų man ne ką mažiau svarbių iliustracijų, – pasidžiaugė kovotojas. – Kiekviena tatuiruotė, kurią nešioju ant savo kūno, turi gilią reikšmę mano gyvenime bei yra savotiškai svarbi. Šį kartą mes įamžinome Tailando mitologinės būtybės Jako veido atvaizdą. Būtybę, kurią dažnai galima sutikti prie šventovės vartų. Legenda pasakoja, kad milžinas siaubingu šėtono veidu yra be galo galingas ir pavojingas, jis saugo savo šventovės vartus nuo blogųjų dvasių.“

„Būdamas Siamo šalyje gavau pravardę bei kovos vardą: Super Yak Sitsongpeenong. Gavau ją dėl savo fizinių domenų bei agresyvaus kovojimo būdo. Manau, jo atvaizdas ant išorinės dilbio dalies puikiai simbolizuos mano kaip šeimos globėjo ir jos gerovės saugotojo vaidmenį, nes vidinė dilbio dalis yra skirta būtent šeimos nariams: žmonai Airinei bei vaikams Ramirui, Raonui ir Rajai. Brangiausia, ką turiu! Ačiū mano tėveliams, kad įskiepijo man šį supratimą bei ačiū studijai už dar vieną puikų darbą!“ – dėkojo S. Maslobojevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)