Nors kol kas oficialiai džiugi naujiena nėra patvirtinta pačios poros, vis tik jų bičiuliai dalinosi šventės akimirkomis. Instagramo istorijose jie sveikino Domantą ir Shashaną – nuostabiausią porą.


Apie tai, kad D. Sabonis šį savaitgalį vedė, tviteryje pranešė ir komandos, kuriame žaidžia krepšininkas, atstovas. Jis tvirtino, kad Domantas – vedęs vyras.


Pasipiršęs jautėsi kaip laimingiausias žmogus pasaulyje

D. Sabonio išrinktoji – buvusi „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą.

Lietuvis su mylimąja gyvena Los Andžele.

Nors iki šiol nėra oficialiai žinoma, kada užsimezgė romantiška Domanto ir Shashanos draugystė, pirmieji įrašai su būsima žmona socialiniuose tinkluose pasirodė 2020-ųjų metų pradžioje.

Apie tai, kad susižadėjo pora taip pat pasidalino patys praėjusių metų rugsėjo pradžioje.


Žinią apie „supančiotą“ svajonių jaunikį socialiniuose tinkluose pirmiausia paskelbė pati D. Sabonio mylimoji.

Kiek vėliau sužadėtuvių akimirkomis pasidalijo ir garsus krepšininkas, kuris tikino esantis laimingiausias žmogus pasaulyje.

Poros gyvenime – apstu romantikos

Netrukus po sužadėtuvių poros socialiniuose tinkluose gerbėjai vis dažniau išvysdavo akimirkų ir pasakojimų iš jųdviejų gyvenimo.

„Domas pasipiršo su šia plaukų gumele praėjus maždaug dviem savaitėms po pirmojo mūsų pasimatymo“, – taip dalindamasi nuotrauka instagrame rašė Shashana.

Paskui pasidalijo dar viena romantiška detale. „O ką tik jis man atsiuntė gražiausių gėlių puokštę, surištą ta pačia gumele ir pridėjo atviruką“, – pasidžiaugė Domanto mylimoji.


Tai – ne pirmas kartas, kai Shashana dalijosi romantiškais savo mylimojo gestais. Kartą šokėja, vykdama į vestuvinės suknelės paieškas, iš Domanto sulaukė malonios staigmenos.

Nujausdamas, kad jo mylimajai tai reikšmingas momentas, lietuvių sportininkas savo būsimą žmoną nustebino gėlių puokšte ir paliktu jautriu rašteliu.

„Tikiuosi, kad turėjai pačią geriausią dieną, perkant suknelę! Negaliu sulaukti, kai pamatysiu tave joje. Myliu tave“, – buvo rašoma gėlių kortelėje.

Romantiška žinutė neabejotinai sujaudino ne tik pačią Shashaną, bet ir jos sekėjus.

Lemtinga poros pažintis

Nors Domantas ir Shashana apie asmeninį gyvenimą daug neatvirauja, visgi būta progų, kuomet garsia pora besidomintys smalsuoliai galėjo apie juos sužinoti naujų faktų.

Pasirodo, kad NBA žaidėją ir šokėją dar 2018 metų vasarą supiršti norėjo Shashanos draugė. Bičiulė jai parašė sutikusi jos būsimą vyrą ir įvardijo D. Sabonį.


„Negaliu patikėti, kad pamiršau tau pasakyti. Aš sutikau tavo vyrą. Domantas Sabonis. Pasidomėk juo“, – prieš kelerius metus rašyta draugės žinute neseniai dalijosi Sh. Rosen.

Supratusi, kad tai yra neįtikėtinas sutapimas, šokėja su instagramo sekėjais pasidalino, kaip ji ir Domantas iš tiesų susipažino.

„Mus suvedė mano geriausia draugė! Nebuvau susidomėjusi, todėl neatvykau su juo susipažinti per pirmąją jo vasarą Los Andžele. Tačiau dieną, kai ji baigė teisęs mokyklą, mes visi išėjome pavakarieniauti ir Domas ten buvo. Taigi, mes susipažinome ir ji buvo teisi“, – šypsenos neslėpė krepšininko antroji pusė.

Mergvakaryje – ir jaunikis

Artimiausių draugių ir šeimos narių apsuptyje Shashana vieną birželio savaitgalį paminėjo paskutiniąsias dienas, kuomet ji vis dar prisistatė mergautine Rosen pavarde.

Tą iliustravo net gėrimus papuošusios etiketės: „Iššauk šampaną, Shush keičia savo pavardę!“.

Saldi, rožinė ir vasara alsuojanti šventė vyko gamtoje. Didelis baltas stalas, skėčiai ir gaivūs užkandžiai galėjo lengvai priminti elegantišką baltąją vakarienę.

Džiugiai šventei D. Sabonio būsima žmona pasipuošė trumpa margaspalve suknele ir baltais aukštakulniais. Žavų įvaizdį įvertino ne tik bičiulės, bet ir jaunikis.

D. Sabonis ne tik dalyvavo šventėje, bet ir savo socialiniuose tinkluose pasidalijo, kaip dailiai per savo mergvakarį atrodė jo mylimoji. Kadrą sportininkas papuošė širdelės simboliu.

Šventės nuotraukomis instagrame dalijosi ir Shashanos draugės, jos žavėjosi poros mielumu ir šventė jųdviejų meilę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)