Nuotaka į vestuvių ceremoniją atvyko su „Maserati“ automobiliu. Prie bažnyčios jos jau laukė tėtis, kuris atlydėjo savo gražuolę dukrą prie altoriaus.

Po pamaldų ir jautrios santuokos ceremonijos, jaunavedžiai išėjo neslėpdami užplūdusių gerų emocijų. Dileta prisipažino, kad visą naktį nemiegojo jaudindamasi. O klausydama pamokslo netgi nubraukė ašarą.

Pora susipažino prieš 10 metų, tačiau romantiškus santykius puoselėti pradėjo prieš nepilnus metus. „Laimingi laiko neskaičiuoja, iš tiesų net nežinau, kada mes pradėjome draugauti, neskaičiuoju tikrai. Galbūt prieš dešimt mėnesių?“ – DELFI paklausta bandė prisiminti Dileta.

Atlikėja su savo mylimuoju susižadėjo šių metų vasario mėnesį. Ar spėjo jaunavedžiai susiplanuoti ir susiorganizuoti vestuves per mažiau nei pusmetį?

„Mes labiau laukėme pačio fakto, o ne puotos. Ką vestuvės mūsų gyvenime pakeis? Būsime tik dar laimingesni ir vienas kitą mylėsime. Tai yra vienintelis kartas gyvenime, kai sakysime priesaiką prieš Dievą. Tai daug ką pasako apie mūsų santykius. Mums tai yra labai svarbi diena. Tai parodo, kad mes norime tuoktis bažnyčioje – vienintelį kartą gyvenime prie altoriaus žengti norime būtent su tuo žmogumi“, – DELFI prieš ceremoniją sakė nuotaka.

Dileta prisipažino nėra viena iš tų išprotėjusių nuotakų, kurios nemiega galvodamos, kuri spalva geriau derės ir kaip viskas bus. Jaunieji pasirinko klasiką, eleganciją ir paprastumą. „Jokių piršlių, korimų, baltų balandžių ar mišrainių nebus“, – juokėsi ji.

Nuotaka pasipuošė Egidijaus Rainio specialiai jai sukurta suknele. Jaunikiui kostiumo teko ieškoti užsienyje.

Jaunieji į savo asmeninę šventę pakvietė daugiau nei pusšimtį svečių. D. Meškaitė pasakojo planavusi iškelti mažas vestuves ir kviesti tik artimiausi šeimos narius ir draugus, bet skaičius išaugo iki 70 žmonių. „Pasirodo, turime labai daug giminaičių ir draugų“, – juokėsi nuotaka.

Tiesa, puotoje jaunavedžiai ilgai neužsiliks. Vestuvių naktį jie išskris kopinėti medaus prie Karibų jūros. Šeimos pagausėjimo klausimas, pasak jaunavedžių, kol kas dar atviras. „Kol kas jo neplanuojame, bet kaip bus taip bus“, – sakė įvykių skubinti nenorinti D. Meškaitė.

Po vestuvių nuotaka pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Dileta-Meškaite-Kisieliene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (387)