Šis numeris Niujorko ir Los Andželo spaudos pardavimo vietose pasirodė rugsėjo 6-ąją, tačiau pasaulis išvysti šias nuotraukas žurnalo tinklalapyje "vanityfair.com" galėjo jau rugsėjo 5 dienos vakarą.

Teigiama, kad tinklalapio lankytojų skaičius beveik tris kartus viršijo ankstesnį rekordą, kuris buvo užfiksuotas po to, kai žurnalas paskelbė šių metų vasario numeriui apsinuoginusių Keiros Knightley (Keiros Naitli) ir Scarlett Johansson fotografiją.

Viršelio nuotraukoje Suri nufotografuota išlindusi iš po T.Cruise`o švarkelio, o K.Holmes - žvelgianti į ją. Rugsėjo 5 dieną ši fotografija buvo parodyta ir per televizijos CBS vakaro žinių laidą.

Balandžio 18 dieną gimusi Suri ilgai buvo slepiama nuo visuomenės akių, todėl žiniasklaida net buvo pradėjusi abejoti jos egzistavimu.

"Ji turi Kate lūpas ir akis", - žurnalui sakė 44 metų T.Cruise`as. Tačiau K.Holmes manė priešingai: "Manau, kad ji turi Tomo akis. Ji panaši į Tomą".

"Ji nuostabi mergaitė. Ji yra mūsų gyvenimo stebuklas", - apie savo dukrytę teigė K.Holmes.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją