Tuomet Indrei per vasarą pavyko numesti 25 kilogramus ir tai ne juokais išgąsdino jos tėvus. „Kai svoris ima kristi, atsiranda slidi riba, kiek dar galiu numesti, pradėjau nevalgyti, grėsė mitybos sutrikimai, tad tėvai mane išvežė į pajūrį ir kasdien prižiūrėjo mano mitybą”, - į eterį po vasaros sugrįžusioje LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta” pasakos Indrė Stonkuvienė.

Aktorė tikina niekada nekompleksavusi dėl savo svorio. Atvirkščiai, ji sako visuomet save matanti tobulesnę negu yra. Be to, moteris atskleidė, kad jos vyrui Mantui Stonkui žmonos apvalumai yra itin patrauklūs. „Su Mantu susipažinau, kai svėriau 74 kg, o dabar sveriu apie 60 kg. Kai man ėmė kristi svoris, jis prisipažino, kad apvalesnė aš buvau nuostabi, jis mane nešiodavo ant rankų”, - juokiasi Indrė.

Neįtikėtina istorija pasidalins ir iš Šiaulių atvykęs treneris Vitalijus Smackis bei jo klientė Edita Bružinskaitė. 26-erių mergina prieš dvejus metus svėrė net 144 kg. Vitalijus padėjo jai pavyko atsikratyti 60 kg. Treneris tikina Editai leidęs valgyti net picas, cepelinus, ledus ir kepsnius. Tad kaip jai pavyko atsikratyti tiek svorio?

Atvirkščiai nei daugelis trenerių bei dietologų, Vitalijus tikina, kad būtina pavalgyti 1-2 valandas prieš miegą ir visai nebūtina atsisakyti mėgstamų patiekalų. Metant svorį jis pataria nepulti sportuoti, o pirmiausia pasirūpinti mityba.

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė atskleis netikėtas liekno ir sveiko kūno paslaptis. Ji paneigs giliai įsišaknijusius mitus, kad liesi pieno produktai yra sveiki ir tirpdo kilogramus. Vaida Kurpienė nustebins sakydama, jog dažniausiai kruopos taip pat nėra sveika. O štai nekaltas pasilepinimas torto gabalėliu ir kavos puodeliu, anot jos, gali kainuoti jums beveik visą dienos kalorijų normą.

Mitybos, dailaus ir sveiko kūno mitai, naudingi patarimai ir įkvepiančios sėkmės istorijos – jau šį ketvirtadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje „Valanda su Rūta” per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)