„Grįžtu iš daktarų su neįtikėtinomis naujienomis, – feisbuke džiaugėsi Erika. – Nepaisant to, jog gydymas dar tęsis dvi savaites, rezultatai parodė, jog esu pagydyta.“

Džiaugsmo neslepianti E. Santos dėkojo visiems už palaikymą. „Ačiū visiems už maldas bei palaikymą. Be jūsų to nebūčiau padariusi, – feisbuko draugams bei gerbėjams rašė Erika ir pridūrė. – Dabar beliko atsikratyti papildomų 4,5 kilogramų, kuriuos priaugau gydymo metu.“

E. Santos DELFI pasakojo, kad šiuo metu dar neketina pulti švęsti pergalės prieš ligą. „Dar liko dvi savaitės. Kaip tik per gimtadienį, rugpjūčio 30, galėsiu švęsti“, – šypsojosi Erika.

Gydymas truko beveik metus

Kraupias žymes ant kūno paliekanti liga E. Santos niokojo tiesiog akyse. Siekdama kuo greičiau pasveikti, moteris nusprendė nebetylėti ir viešai prašė visų finansinės pagalbos.

Atvirai apie kovą su liga prabilusi E. Santos neslepia – po jos atviro kreipimosi ji sulaukė tūkstančių laiškų, kurie buvo kupini palaikymo, nuoširdumo ir meilės. „Gavau laiškų ir Tailando, Brazilijos... Iš pačių keisčiausių kraštų, kuriuose gyvena žmonės, su kuriais teko susipažinti per savo gyvenimą“, – šyptelėjo Erika.

Moteris prašė finansinės pagalbos. Deja, per kelias dienas buvo surinkta vos 40 eurų, nors vėliau suma gerokai šoktelėjo.

„Tiems, kurie galvoja, kad gydymas nekainuoja, kad yra tokie dalykai kaip draudimas... Jūs klystate. Aš jau išbandžiau viską, tačiau neturiu jėgų to jums aiškinti“, –yra kalbėjusi E. Santos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)