„Daugelis pažįstamų klausia mano patarimo, kokią Baltijos šalį geriau aplankyti. Anksčiau man atrodė, jos visos panašios, bet kažkiek pagyvenęs supratau, kad skirtumai dideli. Žinoma, turiu omenyje ne architektūrą ar virtuvę, o merginas“, – sakė jis, informuoja „Bublik“.

Kūnas

Esčių merginų formos dažniausiai moteriškos, o daugumos lietuvaičių figūros berniukiškos (ypač mane liūdina jų sėdynės). Latvių figūros – tarpinis variantas. Didelė esčių bėda – dauguma turi antsvorio. Jei visos estės būtų lieknos, jos tikrai būtų gražiausios. Šiaip jos laimi tik dėl savo moteriškų formų.

Laimėtoja – Estija

Veidas

Estės žavi rausvais skruostais ir mėlynomis akimis (beveik 50 proc. esčių akys mėlynos), tačiau pirma vieta – lietuvėms. Jų veidai savo kosminiu grožiu man primena Argentiną. Pačios gražiausios merginos, kokias esu matęs, yra lietuvės.

Laimėtoja – Lietuva

Plaukai

Latvių plaukai gražesni už esčių, kurios teikia pirmenybę skandinaviškai madai. Lietuvių plaukai išsiskiria ilgumu, daugelio plaukai siekia klubus. Daugeliui lietuvaičių sakiau, kad noriu pažaisti su jų šviesiomis sruogomis, kai kurios netgi sutikdavo.

Laimėtoja – Lietuva

Charakteris

Estės linksmos, ypač, kai išgeria. Joms patinka bendrauti angliškai. Su latvėmis prasčiau – jos per daug atsargios, reikia laiko, kad imtų pasitikėti, nes jos įsitikinusios, kad kiekvienas užsienietis – sekso turistas. Lietuvės – arba bombos, arba visiškas nusivylimas, o iš esmės jos labai drovios.

Laimėtoja – Estija

Anglų kalbos mokėjimas

Estės geriausiai kalba angliškai, lietuvės angliškai beveik nemoka. Latvės neblogai moka anglų kalbą, bet rusakalbiai latviai dažnai visai nemoka angliškai.

Laimėtoja – Estija

Su kuo paprasčiausia permiegoti

Estijoje nė karto nebuvo sekso per pirmą pasimatymą, per antrą jau visko būdavo. Lietuvoje buvo tokių santykių. Visgi estės ir lietuvės šiuo požiūriu panašios, tik su lietuvėmis paprasčiau, jų reikalavimai mažesni. Latvijoje šiuo klausimu sunkiausia.

Laimėtoja – Lietuva

Linksmybės

Vienintelė vieta, kur puikiai pasilinksminau – Estija. Lietuvoje klubuose nuobodu, o Latvijoje daug kišenvagių. Estijoje daugiau barų ir klubų.

Laimėtoja – Estija

Rezultatai

Pasirinkimas – Estija. Iš visų Baltijos šalių grįžčiau būtent čia, nors nepasakyčiau, kad degu tokiu troškimu. Pirma priežastis – sekso turstų iš Suomijos ir Anglijos antplūdis, antra – daugelio moterų antsvoris. Kartais žiūrint į jas atrodo, kad esu Amerikoje.
Lietuvoje labai daug gražių merginų, bet sunku rasti kokybę. Čia reikia ilgai pagyventi, kad rastum kažką tikrai vertingo. Estijoje lengviausia, nes merginoms patinka užsieniečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)