DELFI žiniomis, Ispanijoje, sušlubavus sveikatai, V. Cololo atlikta sudėtinga operacija.

Žinią apie skaudžią ir netikėtą netektį DELFI patvirtino Vitalijaus žmona Inga bei kiti šeimai artimi šaltiniai.

Šaltinių teigimu, žinomas vyras mirė atostogaudamas Ispanijoje, ligoninėje, po ūmaus uždegimo – V. Cololo sustojo širdis.

DELFI žiniomis, komiko žmona vis dar Ispanijoje.

Neseniai socialiniuose tinkluose jis dar dalijosi spalvingomis nuotraukomis iš viešnagės pas bičiulį Valdą Burnį, dar žinomą kaip grupės „Išjunk šviesą“ įkūrėją.

Neseniai humoristui teko iškęsti teismų maratoną. Drauge su „ZERO Live Show“ režisieriumi Emiliu Vėlyviu ir aktoriais Mindaugu Papinigiu bei Ainiu Storpirščiu jie buvo teisiami byloje dėl skandalingo pasirodymo per Žolinės šventę Turgelių bažnyčioje.

Pastaruoju metu garsus vyras didžiavosi pasikeitusia figūra ir noriai demonstravo savo išvaizdos pokyčius.

„Galiu pasakyti, kad esu išbandęs visas įmanomas dietas, tačiau visi šie bandymai buvo neveiksmingi. Tai buvo vien savęs apgaudinėjimas ir kankinimas. Skaičiavau kalorijas – viskas baigėsi tuo, kad nuolat buvau alkanas. Užuot suvalgęs gabalą mėsos, valgiau kibirą kopūstų. Nebuvo jokio valgiaraščio! Turėjau rinktis valgyti ne tai, kas skanu ir malonu, o tai, kas turi mažiau kalorijų. Aš tiesiog rijau, kimšau pilvą mažai kalorijų turinčiu maistu. Buvo nemalonu ir neskanu. Tam tikru metu laikiausi dietologų sudėlioto valgiaraščio, tačiau jame kiekvieną dieną buvo ryžiai, vištienos filė ar tunai. Ilgai taip negalėjau! Labai greitai nebegalėjau net pažiūrėti į tunus, ryžius ar vištieną. Buvo koktu!

Šiokį tokį rezultatą pasiekti pavyko, tačiau neilgai trukus vėl priaugau tą patį svorį“, – patirtimi dalijosi jis.

Vėliau jis drąsiai viešai kalbėjo apie atrastą dietą ir prarastus papildomus kilogramus.

„Mano valgiaraštyje atsirado daugiau įvairių produktų. Valgis pasidarė labai lengvas ir skanus. Visiškai pasikeitė mano organizmo veikla. Prieš šią dietą visą laiką gėriau papildų medžiagų apykaitai gerinti, nes kaskart pavalgius skaudėjo skrandį. Buvau prie to įpratęs ir laikiau tai norma. Tačiau dabar valgydamas ir po valgio jaučiuosi patogiai! Po kitų dietų žmonės tampa suvargę ir pikti, o šiuo atveju – anaiptol. Pirmą savaitę numečiau 5 kilogramus ir tai yra daug. Iš viso atsikračiau 21 kilogramo. Žmonės jau pastebi, koks vedžiau laidą dar visai neseniai ir koks esu dabar. Teko drabužius sumažinti du kartus!“, – prieš kurį laiką džiaugėsi humoristas.

Vitalijus Cololo – Druskininkuose gimęs graikų kilmės lietuvių humoristas, renginių ir TV laidų vedėjas.

Baigė Druskininkų 2-ąją vidurinę mokyklą, Šiaulių pedagoginiame institute įgijo pradinių klasių mokytojo specialybę. Ilgą laiką dirbo ir iki šiol vedė laidas televizijoje. Dalyvavo daugybėje TV projektų.

2000 metais sukūrė šeimą, vedė žmoną Ingą, vėliau jiedu susilaukė dukros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (526)