OMG leškos! Čia buvo pirmas komentaras, kuris, kaip ir spėjau, pasirodys po spausdinukais medijoje. Na, ir ką. Tipo tu neturi pilvo ar leškų, ar celiulito? Nematau nieko neestetiško ir labai didžiuojuosi taip, kaip atrodžiau ir kaip pasirodžiau.

Taip, norėjau išsišokt – pavyko. Norėjau būti ryški – pavyko. Norėjau džiaugtis gyvenimu – pavyko net dvigubai“, – savo gerbėjams instagrame iškart po „Eurovizijos“ filmavimo skelbė ji.


Nors sėkmė Donatai konkurse nenusišypsojo ir į kitą projekto etapą ji nepateko, atlikėja nusprendė kitaip pradžiuginti savo sekėjus ir paskelbė eurovizinį aukcioną.

„Turiu suknelę. Graži ji man, bet žmonės sako, kad netinka. Kadangi pirkta buvo vienos dainos teatrui „Eurovizijos“ konkursui, o spinta mano netuštėja, nusprendžiau padaryti gerą darbą. Skelbiu suknelės aukcioną!“ – triukšmingai pareiškė Donata.

Dainininkė pridūrė, kad didžiausia pasiūlyta suma nuguls ne į jos kišenę, o bus paaukota jos mylimai šunų prieglaudai.

„Suknelę gali įsigyti ir tie, kuriems ji patiko ir tie, kurie ja bjaurėjosi. Dovanų pridėsiu pakelį degtukų –galėsite sudeginti!“ – pareiškė ji.

Minimas aukcionas vyksta Donatos socialiniuose tinkluose. Pradinė kaina – 1 euras. Aukciono pabaigą dainininkė skelbs sekmadienį 12 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)