„Du ryškūs momentai. Pusė pasirodymo video buvo iš Viktoro Juščenkos rezidencijos. Mergina su raudona suknele mūsų žymios advokatės klonas. Darbo daug įdėta, bet jūsų šou primena matriošką. Vaikai ant podiumo yra vienas blogiausių dalykų, kas gali būti madoj. Jie turi būti būreliuose, lankyti futbolą“, - pasirodymą komentavo Aleksandras Pogrebnojus ir parašė penkis.

„Aš Aleksandrą pažįstu tik dėl jo rankinuko ir muštynių su žmona“, - atkirto dizainerė.

„Sunkoka būtų kalbėti apie madą. Galbūt ne pats geriausias skonis. Kai kurios detalės yra puikios, bet... Tu nepuošk žmonių, bet tu renk juos taip, kaip pati rengiesi“, - kolekciją komentavo Giedrė Fledžinskienė.

„Galvoju, gal čia profesionalumo trūkumas. Graži Karinos figūra. Jūs puikiausiai apsirengusi, mačiau, kas jums patinka. Man patiko muzika, balerina, efektingai atrodė sijonas. Daugumai tas patinka, bet mes esam tokiam mados lygyje“, - kalbėjo J. Statkevičius.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)