Liutauras DELFI atskleidė, jog suknelę kūrė kartu su Inga. Vestuvės vyko Maljorkoje, Ispanijoje, tad, anot dizainerio, suknelės stilius buvo derinamas prie karštos pietietiškos nuotaikos.

Pasidomėjus, kuo ši suknelė ypatinga, L. Salasevičius atskleidė, kad vien jos apačiai reikėjo viso rulono medžiagos. Kiek tuomet svėrė pati suknelė? „Nežinau, bet daug. Ją į Ispaniją gabeno autobusiuku, nes ji į lagaminą netilpo, – pasakojo Liutauras ir pridūrė. – Bet tuo autobusiuku keliavo ir daugiau daiktų, dekoracijos, ne tik suknelė.“

Nuotaką krištolinių (15-ųjų) vestuvių puotai papuošęs Liutauras tikino, kad prie jaunikio įvaizdžio neprisilietė. „Nederinau suknelės prie jaunikio, kaip jis atrodys, pamačiau tik paskutinę dieną“, – atskleidė dizaineris.

Beje, suknelę puošia ir autentiškos ispaniškos detalės: specialios šukos ir nuometas. Tai papuošalas, kuriuo nuotaka Inga papuošė galvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)