Turėdami žinių, kad J. Baronas nusipirko nemažą kiekį narkotikų, kriminalistai magistralėje Klaipėda-Vilnius sustabdė automobilį, kuriuo jis važiavo. Buvo surastas lipnia juosta apvyniotas paketas su, įtariama, kanapėmis.

Antradienį prokuratūra kreipėsi į teismą prašydama J. Baroną suimti. Teismas prašymą patenkino ir suėmė jį 1 mėnesiui. J. Baronui pareikšti įtarimai pagal Baudžiamojo kodekso 260 straipsnį: Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Taip pat suimtas dar vienas įtariamasis, važiavęs kartu su J. Baronu.

J. Baronas nuo seno gerai žinomas Vilniaus kelių policijai: jis daug kartų baustas už tai, kad vairavo neturėdamas tam teisės, girtas, viršydamas leidžiamą greitį. Šių metų balandį teismas jam ne tik skyrė baudą, bet ir konfiskavo jo motinos vardu registruotą prabangų BMW. Šį kartą prie „Renault“ vairo sėdo ne jis. Žinomos dainininkės brolis sėdėjo keleivio vietoje.

DELFI telefonu kalbinta O. Pikul-Jasaitienė nuo platesnių komentarų susilaikė. „Šitu klausimu nelabai su mama norime komentuoti. Mums tai yra pakankamai nemaloni ir skaudi tema“, – sakė moteris.

Jonas Baronas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (795)