Seriale vaidinantys aktoriai sumanė prasmingai pasitikti vasaros sezoną ir kvietė prisidėti visus norinčius. Norintys padėti atnaujinti Naisių miestelio žirgyno inventorių galėjo už simbolinę auką įsigyti serialo personažų drabužių.

„Kadangi serialas kuriamas jau ne vienerius metus ir mūsų drabužinėje rūbų prisikaupė tikras kalnas, todėl aktoriams kilo idėja, kad jų garderobas gali būti kažkam įdomus ir nusprendė surengti „butiką“. Čia galima už simbolinę auką įsigyti Rimanto Bagdzevičiaus, Sigito Jakubausko, Nijolės Mirončikaitės, Elidos Dubinskytės-Šimaitės ir kitų serialo aktorių kuriamų personažų drabužius. Kiekvienas žmogus į aukų dėžutę galės įmesti tiek, kiek jam atrodys verta“, - anksčiau pasakojo serialo prodiuserė A. Vaitkevičienė.

Seriale pasirodysianti Inga Norkutė-Žvinienė juokavo, jog šiandien, deja, nieko savo nepardavinės, bet po šio sezono padovanos nebent savo liemenėlę.

Žinoma aktorė atskleidė, jog pati turi daug drabužių, tačiau savo asmeninį garderobą keičia kas penkerius metus ir prie drabužių neprisiriša: „Jei penkerius metus nenešioju drabužio, tai išmetu jį arba atiduodu studentams, kuriems jų reikia vaidybai.“

Neseniai sulieknėjusi aktorė teigė, jog svorio pokytis šiek tiek pakoregavo ir spintos turinį, o ją papildyti moteris nevengia ir padevėtais drabužiais, nieko blogo tame nemato.

Pasidomėjus, ką I. Norkutė-Žvinienė mano apie vienos žinomos moters mintį, jog devėdama „panešiotus“ drabužius perimama juos devėjusių žmonių aura, moteris nusijuokė: „Jeigu tavo silpna aura, tai tavo problemos. Man atrodo, kad manęs nenugalės jokia kita aura. Juokauju, žinoma, bet manau, jog jauti, kai nori tam tikro drabužio ir nemanau, kad žmonės su kokia nors prispjaudyta aura atiduoda tą rūbą. Nėra tiek daug blogų žmonių.“

Pasak kūrėjų, greitai televizijos ekranus vėl pasieksiantis serialas stebins nauju intriguojančiu siužetu, atkeliavusiu iš Pietų Amerikos. Argentiniečių televizijos serialo „Blind Date“ siužetas žavi jau beveik 50 pasaulio šalių žiūrovus, o nuo šios vasaros intriguos ir serialo „Naisiai. Sugrįžimas“ gerbėjus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)