Simonai teko atstovauti Urugvajaus futbolo rinktinę, o Jonas žaidė už Rusiją. Beje, Jonui jau teko ginti Rusijos futbolo komandos garbę žaidžiant su kolega Rolandu Mackevičiumi – tuomet Rusijos rinktinei PAGEIMINAM aikštelėje sėkmė nenusišypsojo.

Prieš prasidedant žaidimui J. Nainys prisipažino, jog, deja, bet Rusijos komanda jam netapo labai artima: „Kol kas man ši komanda patinka minimaliai. Žaidimas yra žaidimas. Manau, kad šiandien Rusijai ateis pergalė – ryškiu rezultatu.“

Simonos geiminimo stažas tik 4 dienos, atlikėja tikino, jog per tokį laiką daug išmokti neįmanoma. „Svarbiausia, tik neįsimušti į savus vartus, nes kai žaidžiau pirmą kartą futbolą, įsimušiau“, – pasakojo S. Nainė.

Pirmajame kėlinyje netrūko nei juoko, nei aistrų – kova buvo gana įtempta. Pirmąsias Jono atakas, Simona – Urugvajaus vartininko pagalba – atlaikė puikiai. „Jis toks šaunuolis, gerai!”, – pagyrų vartininkui negailėjo Simona. Nors žaidžia tik kelias dienas, pagyrimų Simona negailėjo ir Jonui: „Labai geras mokytojas Jonas Nainys yra“.

Po pirmojo kėlinio rezultatu 1:0 į priekį buvo įsiveržęs Jonas su Rusijos komanda. Kokiu rezultatu galiausiai baigėsi Urugvajaus ir Rusijos bei Simonos su Jonu susirėmimas žiūrėkite vaizdo įraše.

Visas virtualias kovas stebėkite prieš svarbiausias grupės rungtynes, pusfinalius ir finalus. PAGEIMINAM ir stebim futbolo čempionatą kartu!

Tikrąją Urugvajaus ir Rusijos kovą tiesiogiai iš Samaros galite stebėti šiandien nuo 16:45 per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)