Tačiau grupei sparčiai populiarėjant, gerbėjai socialiniuose tinkluose bei naujienų portalų komentaruose netyla. Na, o šiuo metu itin populiarios K. Meschino santykius stebi tūkstančiai jos sekėjų.

Gerbėjai vis dažniau kalba ir apie tai, kad naujojo K. Meschino širdies draugo ir jo grupėje dainuojančio brolio Germano tėvas – žiauriai nužudytas vienas garsiausių Kauno nusikaltėlių Remigijus Daškevičius, geriau žinomas Daškės pravarde. Išgirdusi klausimą, ar ši informacija yra žinoma jai ir kaip į tai reaguoja pati garsenybė, K. Meschino nenorėjo kalbėti šia tema ar detalizuoti savo nuomonės. „Esu kartu su žmogum, tai, matyt, kad viską žinau. Aš nenoriu nieko net kalbėt šia tema“, – išgirdusi klausimą atkirto ji.

Kauno nusikalstamo pasaulio atstovo ir tuomečio Lietuvos bokso federacijos prezidento Remigijaus Daškevičiaus nužudymas sukrėtė visą šalį. Mįslingomis aplinkybėmis įvykdyta žmogžudystė vis dar nėra iki galo išaiškinta. „Lietuvos žinios“ tuo metu rašė, jog kiek vėliau po nužudymo paaiškėjo, kad suomiškas šautuvas, kuriuo ir buvo nužudytas R. Daškevičius, buvo pavogtas iš Kauno rajone gyvenančio ūkininko, tačiau policija šį nužudymą sieja su nusikalstamu pasauliu.

Ne kartą teistas R. Daškevičius buvo vienas žinomiausių 90-ųjų epochos šalies nusikaltėlių. Tačiau, nepaisant nusikaltimų, ne kartą pasakota ir apie jo meniškąją pusę. Jis šoko breiką, o kaip rašyta „Mafijos kronikose“, iš šokių turėjo pasitraukti po aštraus konflikto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)