„Tikrai jaučiu silpnybę ugniagesiams. Ir nors nelabai mėgstu vaikščioti į pasimatymus, jis tikrai labai malonus ir įdomus žmogus, o tai geriausias būdas geriau pažinti vaikiną", - DELFI pasakojo šou pasaulio atstovė.

Simona juokauja, kad šiuo metu jos gyvenimas yra itin įdomus ir kartais pačiai sunku suprasti, ko nori iš tiesų. Tad ir atsakyti, ką jaučia naujai simpatijai, tiksliai negali. Į muzikinio vaizdo klipo kūrimą susitelkusi atlikėja sakosi nemažai darbų atidėjusi į šalį tam, kad geriau suprastų, kokio asmeninio gyvenimo ji nori iš tiesų.

Simona Milinytė

„Kol kas dar negaliu daug pasakoti, nes pati nežinau, kas laukia ateityje. Taip, jis labai žavus ir tikrai galiu pasakyti, kad jis yra gražiausias Los Andželo ugniagesys. Tačiau kol pati nežinau, kas laukia ir kokie mano jausmai jam, nėra ką ir pasakoti. Vaikštome į pasimatymus ir, jei atvirai, vengiu įsipareigojimų. Nenoriu įsipareigoti netinkamam žmogui", - sako S. Milinytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)