I. Jankauskaitė DELFI tikino, kad lietuviškuose filmuose lankosi todėl, jog nori pamatyti ir palaikyti kolegų darbą, taip par ir įvertinti, kaip jiems sekasi. „Bet tikrai esu mačiusi ne viską“, – kalbėdama apie lietuvišką kiną pridūrė Inga.

Kuris filmas jai paliko didžiausią įspūdi? „Išliksiu lojali ir pasakysiu, kad Emilio Vėlyvio filmai yra patys geriausi“, – nusišypsojo Inga, kuri yra įsiamžinusi ne viename šio režisieriaus filme.

Tiesa, namuose Inga mėgsta vakarus leisti ir žiūrėdama... Serialus. „Užsikabinau ir aš už tos adatos“, – šyptėlejo I. Jankauskaitė ir prisipažino, kad mėgstamiausias jos kino žanras – siaubo.

Jos širdies draugą buvo galima pamatyti televizijos seriale "Meilė gydo", kur jam teko ūmaus krepšininko vaidmuo.

O ką I. Jankauskaitė nuveiktų su trim milijonais, jei šie nukristų į rankas tiesiog iš dangaus? „Keliaučiau“, – net nesvarsčiusi atsakė aktorė. „Šiaip iš principo netikiu iš dangaus nukrentančiais pinigais“, – kiek vėliau tarė Inga.

O ar ji įsigytų kokį nors daiktą? „Daiktai iš viso negali būti svajonė. Visi daiktai yra nuperkami“, – teigė I. Jankauskaitė.

Daugiau apie filmo premjerą ir apie tai, kur garsenybės leistų iš dangaus į rankas nukritusius milijonus, skaitykite čia.

Filmo premjeros akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)