„Vasara renginių organizatoriams yra „juodas“ laikas, tačiau kai daug metų dirbi su renginių organizavimu, išmoksti tą laiką planuoti taip, kad jo liktų ir tau, ir tavo šeimai. Na, o kadangi vyras dabar pakeitė darbovietę bei buvo jo gimtadienis, su dukra nusprendėme, kad reikia tėtį ištempti kažkur ir kad jam pavyktų pailsėti nuo visų reikalų ir darbų. Taip sumanėme nuvykti į Italiją“, – apie vasarišką savo kelionę pradėjo pasakoti žinoma moteris.

Kristina juokauja, jog Italija jai yra tarsi priklausomybė. Šioje šalyje ji visada jaučiasi tarsi namuose ir visada noriai sugrįžta. Ir nors šįkart svarstymuose atsirado ir Portugalija, Italija vis dėlto nugalėjo, nes skrydžiai buvo gerokai paprastesni. „Svarsčiau apie Portugaliją, nes ten dar nesame buvę, bet skrydžiai ne tokie patogūs, todėl rinkausi lengviau pasiekiamą kraštą. Aiškiai žinojau, kad noriu keliauti prie Gardos ežero, nes ten buvau ne kartą dirbusi. Čia daug pažįstamų vietų ir šiais įspūdžiais labai norėjau pasidalinti su šeima.

Kaip bebūtų, šventės kūrimas ir darbas su šventėmis yra gana specifinis dalykas. Dirbdamas šį darbą tarsi iš įpročio gaudai įspūdingus vaizdus,kurie pradžiugintų klientus, o iš pradžių ir pats tai išjauti“, – įspūdžiais dalijosi K. Kaikarienė.

Po šios įsimintinos kelionės šeimos laukė ir kita vasariška išvyka. Viena žinomiausių šalyje renginių organizatorių su dukra bei vyru neseniai poilsiaudama prie Baltijos jūros pirmąkart išbandė irklentes. Nors juokaudama ji sakė, kad sportui ir sporto salei yra tarsi alergiška, šis sportas ją sužavėjo.

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijusi nuotraukomis, kuriose ji išbando naują pramogą, sulaukė ir komplimentų dėl puikios išvaizdos. 54-erių moteris tikrai pasižymi puikia išvaizda, tačiau vardan to, neaukoja ir gyvenimo malonumų, bet keletu moteriškų taisyklių vis dėlto sutiko pasidalinti.

„Labai džiaugiuosi dukra, kuri sportuoja ir taip dailina savo linijas. Aš šito nesugebu. Kaip ir kiekvienos moters, taip ir mano grožiui bei puikiai savijautai padeda mylimas darbas ir mylima šeima. Daugelis, žinoma, man prikiša tai, kad gyvenu su plastikos chirurgu, bet juk nebūna operacijų be randų ir vis tiek kažkoks atsigavimo laikas yra. Neįmanoma būtų operuotis dirbant ir gyvenant tokiais tempais (juokiasi).

Tačiau laikausi keletos taisyklių. Pavyzdžiui, ledų porcija nebus nuodėmė, jei ją suvalgysime ne po visų pietų, o vietoje jų. Niekada nesilaikau ir jokių dietų, tačiau visuomet atkreipiu dėmesį į tai, ką valgau. Geriu ir daug vandens. Tačiau ir mano mama, ir sesuo puikiai atrodo. Mano labai smulkūs kaulai, bet ir pirštukus kur įkišti yra“, – juokėsi ji.

Kristina taip pat pastebėjo, jog vakarais stengiasi nevalgyti, nes dar prieš 10 ar 20 metų jai pakakdavo vieną dieną nepavalgyti, o dabar ši taisyklė nebegalioja. „Anksčiau taip lengvai sulieknėdavau, o dabar tai jau nepavyksta ir jei matau, kad kažkurie džinsai labiau spaudžia, tenka nepavalgyti kokią savaitę. Taisyklių turi, manau, kiekviena moteris. Labai svarbu atkreipti dėmesį į savo organizmo procesus“, – patarimais dalijosi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)