Delfi jau kuris laikas sulaukia informacijos, kad buvęs dainininkės Mios mylimasis N. Antanavičius vis dažniau pastebimas G. Alijevos draugijoje. Jiedu ne kartą pastebėti viešumoje, drąsesni Godą ir Nerijų net nufotografavo esant kartu kavinėje.

Tai, kad Godos gyvenime iš tiesų gali būti naujas vyras, sufleruoja ir jos viešinamas turinys socialiniuose tinkluose. Dainininkės instagrame pastebėta ne viena nuotrauka ar trumpas vaizdo įrašas, kur matyti, kad žinoma moteris romantiškai leidžia laiką su vyru. Tiesa, visuose tokiuose kadruose G. Alijeva elgiasi paslaptingai ir vengia rodyti jo veidą.

Godos Alijevos soc.tinklų akimirkos

G. Alijeva: į viską žiūriu paprastai, tekėti nesiruošiu

Šia tema dainininkę Delfi kalbino ir anksčiau, tačiau tuomet tokias kalbas moteris prilygino gandams. Šįkart Goda buvo kiek atviresnė.

„Nenoriu šia tema daug komentuoti. Žmonės tai visaip gali interpretuoti“, – maloniai perspėjo dainininkė.

Paklausus, ar jie susitikinėja, Goda to neslėpė.

„Na, taip. Aš turiu daug draugų. Tai, kad palaikome ryšį, faktas. Nieko naujo“, – sakė ji.

„Žinote, šiuo klausimu nėra ką nei patvirtinti, nei paneigti. Dabar toks laikas, kai niekas nėra apibrėžta. Tik tiek ir galiu pasakyti. Esu išsiskyrusi, laisva moteris, gyvenu savo gyvenimą ir juo mėgaujuosi. Jei noriu linksmai leisti laiką, tą ir darau“, – pridūrė moteris.

Apie galimą romantišką ryšį tarp jos ir Nerijaus, regis, kalba vis daugiau žmonių. Nors tai Godos nestebina, ji dėl to tikrai nežada plačiai atverti savo asmeninio gyvenimo durų.

„Aš į viską žiūriu labai paprastai, tekėti nesiruošiu, – nusijuokė Goda. – Gyvenu taip, kaip noriu, ir stengiuosi savo asmeninį gyvenimą laikyti sau. Kaip sakoma, laimė mėgsta tylą. Aš tuo ir stengiuosi vadovautis.“

Goda Alijeva

Pastaruoju metu N. Antanavičiaus pavardė buvo minima ne tik dėl skyrybų su dainininke Mia, bet ir dėl teisminio proceso, kur vyras įvardytas kaip vienas iš kaltinamųjų sukčiavimu stambiu mastu. Šį Nerijaus gyvenimo periodą Goda priima kaip istoriją – nuodėmių turi visi.

„Manau, kad mes visi klystame ir visi išmokstame savo pamokas, susirenkame reikiamą patirtį. Amžinai žmones teisti dėl vienokių ar kitokių poelgių, nežinant visos situacijos, yra neteisinga. Protingas žmogus iš savo klaidų pasimoko, kvailas – vėl užlipa ant to paties grėblio. Kokie bus jo gyvenimo pasirinkimai, nuo manęs nepriklauso“, – sako pašnekovė.

Pasiteiravus, kada ji ėmė dažniau bendrauti su Nerijumi, Goda neatsakė ir mandagiai paaiškino, kad daugiau šia tema daugžodžiauti nenorinti.

N. Antanavičius: esame pažįstami jau daug metų

Šia tema Delfi susisiekė ir su N. Antanavičiumi, kuris, išgirdęs apie temą, bendravo maloniai ir pasakė, kad perskambins už kelių minučių. Po poros akimirkų Nerijus iš tiesų paskambino, tačiau buvo kur kas mažiau kalbus nei Goda.

„Pažįstami esame“, – tepasakė jis.

Konkrečiai pasiteiravus, ar jiedu yra pora, pašnekovas to nepatvirtino.

„Šiuo klausimu aš jums nieko neatsakysiu“, – teigė žinomas vyras.

Paklausus, kada ėmė artimiau bendrauti su G. Alijeva, Nerijus atsakė, kad ją pažįsta jau daug metų. „Ir tai normalu“, – pridūrė N. Antanavičius.

Nerijus Antanavičius teisme

Pasiteiravus, ar jis jau yra oficialiai išsiskyręs su buvusia mylimąja Mia, vyras nuo tikslaus atsakymo išsisuko.

„Nieko neatsakysiu. Klauskite jos pačios“, – prieš baigiantis pokalbiui pasakė jis.

M. Pilibaitytė: tai – ne mano reikalas

Delfi susisiekus su M. Pilibaityte, dainininkė nuo plačių komentarų šia tema susilaikė.

„Tai – ne mano reikalas. Man kalbėti apie tai būtų neetiška“, – paaiškino ji.

Tiesa, žinoma atlikėja patvirtino, kad ji ir Nerijus oficialiai dar nėra išsiskyrę. Tikėtina, kad dėl ilgai trunkančio proceso pora galiausiai skirtingais keliais pasuks bendru nutarimu.

Kiek anksčiau Mia yra pasakojusi, kad N. Antanavičius, jos nuomone, ją vedė ne iš meilės, o iš išskaičiavimo.

Garsi scenos atstovė su vyru buvo atidariusi restoraną Druskininkuose, kūrė bendrą verslą, kur ir investavo visas savo santaupas. Tačiau žlugus verslui esą nebeliko ir meilės.

„Jaučiuosi jau seniai baigusi šią santuoką ir galima įvairiai interpretuoti ar netikėti nuojauta, bet dar prieš jai įvykstant pasirašėme sutartį ir nepriėmiau kitos pavardės. Taigi, nereikia net paso ar kitų dokumentų keisti. Realiai niekas gyvenime nepasikeis. Tik jausiuosi geriau, kai oficialiai nebebus nieko, kas sietų su šiuo žmogumi“, – anksčiau Delfi apie skyrybų procesą yra sakiusi Mia.

R. Alijevas: keista, kad Goda tai neigia

Buvęs G. Alijevos vyras Rolandas Alijevas šia tema buvo kiek kalbesnis. Delfi susisiekus su verslininku, šis neneigė girdėjęs, kad jo vaikų mama susitikinėja su N. Antanavičiumi. Apie tai jam esą prasitarė ir atžalos, ir aplinkiniai.

„Žinote, aš neseku jos asmeninio gyvenimo, žinau tik tiek, kiek man papasakoja vaikai. Iš vaikų girdžiu, kad jie jau buvo supažindinti su juo, jog kartu keliauja, poilsiauja. Kaip supratau, Nerijus nakvoja namuose, gal net apsigyveno, tikrai to nežinau. Keista, kad Goda neigia šias kalbas, juk reiktų džiaugtis, jeigu ji iš tiesų jau surado savo antrąją pusę“, – pasakojo pašnekovas.

Rolandas Alijevas

Buvęs G. Alijevos vyras apie N. Antanavičių teigė girdėjęs įvairių nuomonių, tačiau blogai vertinti jo neketina, svarbiausia, kad jo vaikai ir jų mama būtų laimingi.

„Apie jį atgarsių yra įvairių. Žmonės kalba. Be to, yra ir daug straipsnių apie tai, kuo jis galimai užsiima. Bet, svarbiausia, kad Godai su juo būtų gerai. Tai, kad jie draugauja, turbūt jau ne paslaptis, nes vaikai su juo buvo supažindinti. Matyt, tai jau rimta“, – svarstė buvęs dainininkės sutuoktinis.

Rolandas pridūrė, kad kalbas, jog G. Alijeva ir N. Antanavičius laiką leidžia kartu, girdi kiek daugiau nei mėnesį.

Pasiteiravus, kokie jo santykiai su buvusia žmona, R. Alijevas patikino, kad su ja bendrauja tik atžalų klausimais.

„Absoliučiai jokio kito kontakto, bendraujame tik dėl vaikų“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (743)