Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo Natalija, jos krikšto dukra Elena scenoje apskritai pasirodo pirmą kartą.

„Ji matydavo mane per televizorių ir sakydavo, kad čia jos kūma. Elena visada norėjo kada nors drauge užlipti į sceną“, - pasakojo N. Bunkė. Kaip mergaitė sureagavo sulaukusi taip ilgai laukto pasiūlymo? „Ją pakvietė krikšto tėtis Deivydas Zvonkus. Nei jai, nei man klausimų ir abejonių nekilo“, - pasakojo su D. Zvonkaus brolio dukra uždainavusi N. Bunkė.

Paklausta, ar kada nors norėtų uždainuoti ir su savo sūnumi, atlikėja prisipažino apie tai dar negalvojanti. „Nebent jis pats norės, bet aš jo neskatinsiu lipti į sceną“, - sakė ji.
Natalija Bunkė su krikšto dukra ir Katažina Nemycko

Pirmąkart su savo atžala scenoje pasirodė ir Vaida Genytė. Ji su 10-mečiu sūnumi Ainiumi atliko dainą „A Whole New World“ iš filmuko „Aladinas“.

„Sūnus labai norėjo su mama padainuoti. Praktiškai dėl jo čia mes ir esame. Žinoma, padainuojame drauge ir namuose, bet dažniausiai man tenka repetuoti savo kūrinius ir jam vietos pasireikšti nelabai lieka“, - pasakojo V. Genytė. Sūnaus pomėgį dainavimui ir norui lygiuotis į mamą pastebėjusi atlikėja sakė niekada specialiai neplanavusi užsiauginti sau scenos kolegą.

„Tokios minties niekada neturėjau. O kaip bus vėliau, sunku pasakyti. Kas ten žino - gyvenimas pažeria labai daug staigmenų ir netikėtumų, apie kuriuos niekada negalvojai ir net nesvajojai. Jei taip nutiktų - kodėl ne“, - mano V. Genytė.
Vaida Genytė su sūnumi

Algis Radzevičius iš grupės „Patruliai“ su sūnumi Roku atliko dainą „Vaikystės kiemas“. Vyras DELFI portalui prisipažino, kad kvietimas uždainuoti su savo sūnumi jam buvo netikėtas, tačiau labai malonus. 

„Tačiau spręsti, kartu ateityje dar dainuosime ar ne, dar ankstoka. Tačiau man buvo labai malonu su sūnumi ruoštis. Tai patiko abiems. Svarbiausia, kad šioje vietoje gerai jaučiasi ir jis. Tad jei norės, ateityje pamėginsime padainuoti ir dažniau. Vaikas nuo pirmųjų akimirkų, kai pradėjo suvokti, kas yra muzika, dainavo ir kartojo visas išgirstas dainas - mano repertuarą žino mintinai. Nežinau tik ar tai yra gerai“, - juokėsi A. Radzevičius.
Algirdas Radzevičius su sūnumi

Koncerte pasirodė visas būrys žinomų žmonių su savo atžalomis, anūkais ir giminaičiais. Agnė Buškevičiūtė su mama atliko dainą „Vaikystė“. Jonas Jonušas su dukra Mija - „Širdelę spaudžia“. Asta Pilypaitė su dukra dainavo „Sparnuotąsias supynes“, Giedrė Tamulionienė su sūnumis - „Supkit mane“, Viktoras Malinauskas ir anūkės Sofija ir Patricija - „Truputį laimės“, Vytaus Grubliauskas su vaikais - „Uncle Satchmo's Lullaby“, Česlovas Gabalis ir HEY - „Heal The World“, Asta Bagdonavičienė su dukra ir Lukas su sūnumi.

Koncerto akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)