83,5 tūkst. sekėjų instagrame turinti moteris dažnai dalijasi įvairiomis fotosesijomis, tačiau retai sulaukia tiek neigiamos reakcijos. Kritika Čikagoje gyvenančiai I. Voveris skriejo dėl pasirinktos neįprastos nuotraukų temos – paršeliai ir kiauliena.

Ieva Voveris / Foto: @picturesbygg

„Žinau, kad šios nuotraukos daugumai gali sukelti pyktį ar kitas neigiamas emocijas, bet tokia jau realybė.

Esu skaičius apie holistinį santykį su viskuo, kas mus supa, įskaitant ir tai, ką valgome.

Dėkoti ne tik obuolių medžiams ar aviečių krūmams, tačiau ir gyvūnams, kurie pasitarnauja daugelio iš mūsų gyvenime, ugdant sveiką kūną.

Dėkoti už viską, ką suteikia gyvenimas.

Ir kažkada, atėjus mūsų eilei, mes pasitarnausime Motinai Gamtai lygiai taip pat“, – fotografijas komentavo ji.

Netrukus lietuvės kadrai sulaukė pykčio lavinos. Internautai klausė, koks tokios fotosesijos tikslas, stebėjosi „labai makabrišku“ ir „skaudžiu“ vaizdu. Komentaruose teigta, kad toks įrašas yra pasityčiojimas, ne vienam pritrūko žodžių.

Ieva Voveris / Foto: @picturesbygg

Neigiamų žinučių antplūdžio sulaukusi Ieva Delfi paaiškino, ką šia savo fotosesija norėjo pasakyti ir kaip reagavo į sekėjų komentarus.

„Tie, kas mane seka, žino, kad mano instagramas yra apie tikrumą, realybės rodymą. Tai būtent su šiuo įrašu ir parodžiau realybę. Juk taip ir yra. Maži paršeliai kažkada tampa dešrelėmis, kumpeliais... Tokia ta realybė. Jie – ekosistemos dalis.

Dėl visų tų komentarų, jų buvo begalė, jų buvo tiek daug... Man buvo ir privačiai rašoma, kad kaip aš taip galiu. Bent 400 žmonių mane nustojo sekti instagrame vien dėl to, kad parodžiau realybę. Bet aš to visai tikėjausi. Žmonės gana jautriai reaguoja į tokius dalykus, nes tai visgi yra gyvūnas. Vieni juos valgo, kiti – ne. Tai yra žmogaus pasirinkimas. Kiekvienam savo. Tiesiog norėjau žmonėms priminti tą holistinį santykį su viskuo, kas mus supa. Nesvarbu, ar tai būtų obuolys, ar braškė, ar paršiukas – mes esame ekosistemos dalis. Taip, ši tema yra jautresnė ir dar daugybė žmonių negali į tai ramiai žiūrėti. Juk jei būčiau nusifotografavusi su obuoliais, nebūtų buvę jokios reakcijos, bet aš mėgstu tikrumą, todėl ir susilaukiau labai daug piktų komentarų“, – teigė I. Voveris.

Delfi primena, kad neseniai Ieva visuomenės dėmesio buvo sulaukusi dėl birželį Lietuvoje surengtų prabangių vestuvių, kuriose dalyvavo nemažai žinomų žmonių.

Į papuoštą Lentvario bažnyčią vyko pasidabinę kviestiniai svečiai. Didžiulėje minioje buvo galima pastebėti ne tik Ievos ir Andriaus Voverio artimuosius, bet ir Oksaną Pikul su naujuoju mylimuoju Vaidu.

Pati nuotaka puošėsi išskirtinai – dar prieš vestuves socialiniuose tinkluose Ieva atskleidė, kad jos suknelė svers net 28 kilogramus.

Po ceremonijos šventė persikėlė į Užutrakio dvarą, kur įspūdingoje aplinkoje vyko vakarėlis su žinomais vedėjais bei atlikėjais iki pat ryto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)