Neramumai pasaulyje daugelį atgraso nuo populiariausių turistinių vietų, tokių, kaip Egiptas ar Turkija. E. Jakštytė prisipažino – jai į galvą taip pat lindo daugybė minčių.

„Esu gana atsargi, net, sakyčiau, bailė, tad baimės buvo. Bet, manau, kad niekaip nuo to neapsisaugosi. Jei jau lemta – nuo lemties nepabėgsi“, – sakė atlikėja.

Netoli Hurgados kurorto atostogavusi E. Jakštytė pasakojo, kad kelionę jiedu su mylimuoju suplanavo ekspromtu, o kartu praleista savaitė tik sutvirtino neseniai užmegztus jų santykius.

„Manau, kad per šią savaitę mūsų ryšys sutvirtėjo. Žinau, kad kai kurios poros kelionėje gali ir susipykti, bet mes puikiai praleidome laiką. Manau, kad geriau jį pažinau“, – džiaugėsi Eglė.

E. Jakštytė ir jos mylimasis šįkart nepasikuklino – jei jau ilsėtis, tai tik gerame viešbutyje ant jūros kranto, jei valgyti – tai viską, ko tik geidžia širdis.

„Buvau pamiršusi, kad egiptiečiai nevalgo kiaulienos. Pirmomis dienomis atsargiai rinkausi maistą, kad, šiukštu, nepaimčiau gabalėlio kiaulienos. O paskui supratau, kad jos čia – nėra! Nebereikėjo sukti galvos“, – sakė E. Jakštytė.

Viešbutį su „viskas įskaičiuota“ maitinimu pasirinkusi Eglė juokėsi, kad pirmomis dienomis norėjo išragauti viską, tačiau netrukus šis noras savaime išgaravo. Sako, jiedu su vaikinu mieliau laiką leido paplūdimyje nei prie švediško stalo. Ir kūnas įdegęs, ir papildomų kilogramų nėra!

Atlikėja teigė, kad jos ir mylimojo kelionės tikslas buvo atsipūsti nuo darbų ir kaip reikiant pailsėti, tad didžiąją laiko dalį jiedu leido prie jūros. Tiesa, turėjo ir vienos dienos kelionę, per kurią spėjo pamatyti ir gražiąją, ir skurdžiąją Egipto puses.

„Buvome bananų saloje, kur valgėme šviežiai skintus bananus, apelsinus. Pirmąsyk paragavau ir gvajavos bei šviežiai spaustų šio vaisiaus sulčių“, – sakė Eglė.

Garsi dainininkė patikino, kad iš Egipto parsivežė ne tik puikius įspūdžius, daugybę gražių nuotraukų, bet ir visą glėbį lauktuvių. O pastarųjų prisipirko daugiau nei planavo – juk ką jau ką, bet įsiūlyti suvenyrus gatvės prekeiviai Egipte tikrai moka.

Tačiau bagažas padidėjo ne tik lauktuvėmis, bet ir naujai įgytomis žiniomis.

„Sužinojau daug įdomių dalykų, pavyzdžiui, kad Egipte net 95 mln. gyventojų“, – sakė E. Jakštytė.

Bene įdomiausia dalis, dėl kurios kalbėdama su DELFI kvatojo E. Jakštytė – tai, kad Egipte ji jautėsi lyg sava, o ir dėmesio iš vyrų jai tikrai netrūko. Kai kurie net pavydžiai šypteldavo Eglės draugui, esą jis – laimingas vyrukas.

„Egiptiečiai mane pamatę iškart sakė, kad atrodau kaip tikra egiptietė! Dėmesio man tikrai netrūko. Vietiniai su manimi net sveikinosi egiptietiškai“, – sakė Eglė.

Nenuostabu, mat egzotiškų bruožų atlikėja išties labiau primena pietietę nei tradicinę lietuvaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)