„Bėgančių metų tikrai nebijau ir pati sau patinku daug labiau nei būdama, pavyzdžiui, aštuoniolikos. Kiekvienas gimtadienis yra vis kitoks, bet visada stengiuosi būtent šią dieną būti kartu su mylimiausiais žmonėmis. Šie metai ypatingi tiek darbine, tiek ir asmenine prasmėmis. Su Mantu pagaliau įsigijome bendrus namus“, – pasakojo ji.

Tiesa, prieš keletą dienų ji laiką leido ypač ekstremaliai. Su draugų kompanija žinoma moteris išsinuomavo greitaeigį katerį, kurio pagalba aplankė keletą vietinių salų, o gimtadienį sutinka ramiai poilsiaudama paplūdimyje.

Paplūdimiai ir gamta – fantastiški. Apskritai, šios atostogos yra ilgai lauktos. Net 2,5 metų neturėjau jokio poilsio. Iš pradžių aplankėme Bankoką, o tuomet ir nacionalinį Khao Sok parką, ežerą. Taip pat nakvojome namelyje ant ežero ir žygiavome per pačias džiungles, kur turėjome praeiti 1 km. ilgio urvą. Būtent čia ir sutikome mano gimtadienį (juokiasi)“.

Anot Simonos, net nesinori galvoti apie grįžimą į Lietuvą, mat sugrįžus teks ilgėtis tokio puikaus oro ir maisto. „Lietuvoje tikra žiema, o pas mus – vasara. Žinote, šiuos urvus tikrai norėčiau rekomenduoti tiems, kurie nebijo tamsos, šikšnosparnių ir vorų. Jų buvo taip daug, kad vos spėjome dairytis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)