Gerbėjams tai buvo netikėta, juk dar prieš metus ant to paties kilimo šią tamsių plaukų gražuolę jis karštai bučiavo.

Tačiau prieš keletą mėnesių Gediminas ir Deimantė ir vėl buvo pastebėti kartu vaikštinėjantys Kauno gatvėmis. Gandai pasitvirtino – pora ir vėl kartu. Šias kalbas užtvirtino poros instagrame pasidalintos naujausios fotosesijos nuotraukos.

„Delfi“ susisiekus su Gediminu, jis papasakojo, kad per šį laiką, kol buvo atskirai, pasikeitė jųdviejų abiejų požiūris į santykius.

„Supratome, kodėl mums to reikia. Jei anksčiau buvo kažkokių klausimų, jų nebeliko. Vietoje per didelio ego atsirado pagarba ir supratimas, kad santykiai – tai dviejų žmonių komandinis darbas, kuris dažnai būna nelengvas, tačiau kartu pagaliau išties galime jaustis laimingais“, – kalbėjo žinomas atlikėjas.

Gerbėjams Deimantės ir Gedimino pora atrodo pavyzdinė – net jųdviejų išvaizda panaši.

„Na, mes irgi taip manome, abu turime nemažai tatuiruočių – net ir ant veido. Abu mėgstame panašaus stiliaus drabužius, kuriais būna net ir pasidaliname. Tačiau ne ką mažiau panašūs esame ir savo vidumi bei charakteriu“, – sakė reperis.

Gediminas prasitarė, kad jį nuginkluoja išskirtinė Deimantės kantrybė.

„Ne paslaptis, kad kuriantys žmonės dažnai būna sudėtingi partneriai, manau, aš irgi nesu išimtis. Koncertai – naktimis, kūrybinis procesas irgi pagrinde vyksta naktį, tačiau abu suprantame vienas kitą ir palaikome visose situacijose“, – kalbėjo Mad Money.

Na, o Deimantę labiausiai žavi Gedimino nuoširdumas ir rūpestingumas.

„Nors tiems, kurie jį gerai pažįsta, gali pasirodyti, kad jis yra gan šaltas ar piktas, santykiuose jis yra švelnus ir atsidavęs. Taip pat džiaugiuosi, kad nekyla jokių problemų buityje – visus darbus darome kartu. Na, o Gediminas dažnai nustebina ir skania vakariene“, – pasidžiaugė pašnekovė.

Mad Money su širdies drauge

M.A.M.A apdovanojimuose be širdies draugės pasirodęs Mad Money tąkart, kalbėdamas apie tai, kas juodu galėjo išskirti, įvardijo rutiną.

„Nebuvo, kas trukdytų. Aišku, ta rutina, kasdienybė, kaip ir visose porose. Sunkiau su ta trintimi. Man svarbiausia yra kūryba ir yra pusė manęs to žmogaus, kuris gali būti šeimoje, visada būti namuose prie židinio, bet kita mano pusė yra kūryboje. Muzika man visą gyvenimą buvo svarbiausias dalykas ir ilgainiui tai pradėjo kirstis. Tapo sunku kurti muziką ir negalėjau pilnai realizuoti savęs. Jai taip pat toks sąstingis atėjo“, – pasakojo G. Melnikas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)