Marius Jampolskis į savo pasirodymą pasikvietė Gabrielę Urbonaitę-Geleibrą ir viduryje jo jie vienas kitą apdovanojo aistringu bučiniu. Ši šou dalis ne vienam žiūrovui buvo staigmena – tą puikiai įrodo ir žmonių susidomėjimas, kurį teko patirti tiek Mariui, tiek jo tuometinei scenos partnerei. Atlikėja Geleibra prisipažino buvusi užversta klausimais.

„Bučinys, apie kurį visi manęs klausia, – nusijuokė Gabrielė. – Kaip aš išdrįsau? Koks buvo jausmas? Ar nebuvo baisu?

Visada norėjau save išmėginti kaip aktorę, bet kartu ir bijojau. Neįsivaizdavau, ar sugebėčiau pasibučiuot su svetimu žmogumi.

Mariui paprašius padėti – iš karto sutikau. Supratau, kad šios 3 minutės bus puiki praktika. Pažinsiu save labiau, išmoksiu aktorystės paslapčių ir dar labiau... Nugalėsiu savo baimę!

Kaip man pavyko? Scenoje nebuvo Geleibros. Nebuvo ir Mariaus. Šiose 3 minutėse buvo žmonės, kurie myli vienas kitą ir net nenutuokia, kokia tragiška lemtis jų laukia.

Net pati stebėjausi, kaip viskas lengvai ėjosi.“

Delfi pasiteiravus, ar prieš atliekant šį pasirodymą jos galvoje nesisuko įkyrios mintys apie tai, „ką pagalvos kiti?“, Gabrielė patikino, kad tokie apmąstymai jai būtų galėję pakišti koją nebent gerokai anksčiau.

„Prieš daug metų tikrai būčiau viską pergalvojusi ir svarsčiusi, kas ką pasakys, ar supras mus teisingai. Bet dabar į bučinį žiūrėjau visiškai profesionaliai ir ramiai. Supratau, kad pasirodymo metu aš nesu „aš“, o visa istorija yra svarbesnė, nei mano ego, asmeninės ambicijos ar kitų nuomonė.

Buvo žmonių, kurie viską suprato. Tačiau buvo ir žmonių, kuriems šis pasirodymas buvo nepriimtinas. Bet nei akimirkai nepasigailėjau ir džiaugiuosi, jog turėjau progą išbandyti save kaip aktorę“, – tikino pašnekovė.

„Didžiojo šou burbulo“ scenoje sekmadienio vakarą iš viso buvo pristatyta 12 pasirodymų, kuriuos atliko: Norbertas Liatkovski, Gabrielė Urbonaitė, Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė, Marius Jampolskis, Justinas Lapatinskas, Kristina Jurevičiūtė, Radži, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Mia Pilibaitytė, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Ieva Riepšaitė ir Justinas Mejeris bei Violeta DaQueen.

Deja, ne visiems vakaras baigėsi taip, kaip jie tikėjosi – mažiausiai balsų surinkusiam dalyviui su projektu teko atsisveikinti, o jo vietą užėmė naujas, kuris paslaptyje buvo laikomas iki paskutinės sekundės.

„Didžiojo šou burbulas“ dalyvių likimą nusprendžia ir jų pasirodymus įvertina tik žiūrovai, tad antrosios laidos pabaigoje paaiškėjo, kad projektą teks palikti būtent artistiškai pasirodžiusiai Gabrielei Urbonaitei-Geleibrai – susumavus balsus tapo aišku, jog ji pelnė mažiausiai žiūrovų palaikymo.

„Kaip jaučiuosi iškritus? Pripažinsiu, jog buvo liūdna. Bet ne dėl to, kad iškritau, o dėl to, jog dar norėjosi pabūti su visais dalyviais ir iš jų pasimokyti.

Nespėjau išmokt visos gestų kalbos iš Kristinos Jurės, „twerko“ iš Violetos DaQueen, salsos žingsnių iš Ievos Brigitos Riepšaitės, neužbaigėme rašyti dainos su Justinu Mejeriu, neišmokau „Matricos“ dainos su Žygimantu Petkumi, nespėjau pasisemti dar auksinių patarimų iš Mariaus Jampolskio, Aleksandro Ivanausko-Faros ir kitų...

Štai. Savaitės mažoka. Bet ar keisčiau šią patirtį? Tikrai ne. Jaučiuosi dėkinga gyvenimui už šį trumpą, bet labai vertingą laiką.

Į šį šou atėjau kaip „chameleonas“. Tačiau šio šou dėka aš pradėjau labiau galvoti, ką aš iš tiesų noriu duoti žmonėms ir į kokį žanrą noriu orientuotis. Bet... Kol kas dar to neatskleisiu.

O kas dabar? Gyvenimas nesustoja. Jaučiu dar didesnę motyvaciją žengti pirmyn. Toliau kursiu, rašysiu dainas ir su jumis dalinsiuosi. Laukite ne žodžių, o darbų“, – savo gerbėjams socialiniuose tinkluose skelbė Gabrielė.

Geleibros vietą projekte užėmė dar vienas žinomas dainininkas, Marijono Mikutavičiaus pritariantysis vokalistas bei jau ne pirmą kartą save muzikiniame šou išbandantis Anatolijus Oleinik. Jis kartu su kitais dalyviais sekmadienį grįžo į viešbutį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)