Prieš porą savaičių, vėlyvą penktadienio vakarą, vyras feisbuke pasidalino trumpa žinute.

„My Fiancé (liet. mano sužadėtinė)“, – rašė jis.

Įrašą lydėjo sukurtas trumpas video, kuriame matyti Marijus ir jo sužadėtinė, o ant jos rankos puikavosi sužadėtuvių žiedas. Po įrašu pasipylė sveikinimai.

Netrukus žinomo vyro pavardė pastebėta planuojančių tuoktis sąrašuose.

Muzikos kūrėjas ir jo išrinktoji Goda aukso žiedus sumainė šį šeštadienį, spalio 16-ąją.

Tiesa, smalsuolių ar netikėtų svečių muzikantui veikiausiai pavyko išvengti, kadangi jaunieji pasirinko susituokti už santuokų rūmų ribų.


Tai, kad laukia šio savaitgalio, atlikėjas neslėpė ir socialiniuose tinkluose.

Delfi primena, kad praėjusių metų lapkričio 13-ąją Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo nagrinėjama byla, kurios pareiškėjai – M. Adomaitis ir D. Adomaitė – siekė santuoką nutraukti bendru nutarimu. Nurodoma, kad po posėdžio poros noras buvo tenkintas – nuo to laiko jie oficialiai nebėra vyras ir žmona.

Aukso žiedus M. Adomaitis ir D. Adomaitė sumainė 2012-aisiais.

Dar šių metų pradžioje laidoje „Nepatogūs klausimai“ dalyvavęs M. Adomaitis tikino, kad apie asmeninį gyvenimą kalbėti nemėgstantis.

„O kam apie triūsikus kalbėt? Nemėgstu apie tai pasakot. Aš turiu savo gang’ą, labai neprisileidžiu svetimų žmonių. Tam man reikia laiko. Dėl ko įvyko mano išsiskyrimai su moterimis? O, čia Dievo keliai nežinomi...“, – sakė pašnekovas.

M. Adomaitis pramogų pasaulyje žinomas kaip muzikos prodiuseris, atlikėjas ir kūrėjas. Vienas jo žymiausių kūrinių, nuskambėjusių gerokai už Lietuvos ribų – „Walking With Elephants“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)